Redactie - 29 juni 2017

Sentia versterkt zich met overname Vellance

Sentia versterkt zich met overname Vellance image

Met de overname van Vellance verstevigt Sentia zijn positie in de markt van bedrijfskritische IT-outsourcing en managed services.

De overname is onderdeel van Sentia’s ambitie om zijn positie te versterken op het gebied van managed services voor complexe en bedrijfskritische cloudapplicaties in Europa. Na de overnames in Denemarken eind 2016 groeit Sentia nu naar 300 medewerkers in de Benelux en de Nordics.

Vellance past binnen de strategie van Sentia om innovatieve en succesvolle organisaties over te nemen om de marktpositie te verstevigen. “Binnen Sentia geloven we sterk in innovatie en Vellance heeft een sterke expertise in het ontwerpen en geautomatiseerd bouwen van IT-platformen voor digital agencies met een focus op continuïteit en kwaliteit. Daarnaast is de organisatie gespecialiseerd in het beheren van bedrijfskritische applicaties en daarmee past de organisatie naadloos bij Sentia. Ook de strategie om zowel op private als publieke cloud infrastructuur te werken maakt de integratie logisch” aldus Ian Zein, CEO van de Sentia Group.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!