Witold Kepinski - 30 juni 2017

Vosko overgenomen door Deense netwerkspecialist Conscia

Vosko overgenomen door Deense netwerkspecialist Conscia image

IT-dienstverlener Vosko is overgenomen door het Deense netwerkspecialist Conscia. Dit meldt Vosko directeur Marc Gozeling (foto).

Gozeling meldt op de Vosko website: "Sinds 1990 maakt Vosko deel uit van Nijkerk Holding. Directeur Ernst Nijkerk heeft na een strategische heroriëntatie, en in goed onderling overleg, besloten om Vosko onder te brengen bij een nieuwe moederorganisatie die Vosko en haar klanten strategische meerwaarde en continuïteit biedt."

Het was volgens Gozeling een logische stap om te kiezen voor Conscia, een vooraanstaande en van oorsprong Deense netwerkspecialist met vestigingen in Noorwegen en Zweden en met een vergelijkbare cultuur. "Wij verwachten dat de samenwerking met Conscia ten aanzien van kennis, diensten en ontwikkelingen rond Datacenter en Security een strategisch voordeel oplevert. Een voorbeeld hiervan is Conscia’s succesvolle service oplossing. Door deze strategische samenwerking zijn wij beter in staat ons portfolio verder uit te breiden en kunnen we blijven bieden wat onze klanten van ons de komende jaren verwachten. Het Management Team van Vosko ondersteunt deze nieuwe stap voorwaarts en heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Conscia en de realisatie van de ambities van ons schitterende bedrijf."

WK

 

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!