Redactie - 02 juli 2017

delaware geheel in de cloud met SAP S/4HANA

delaware heeft aangekondigd dat haar volledige IT-infrastructuur naar de cloud geïmmigreerd is. Sinds mei 2017 werkt de organisatie globaal met SAP S/4HANA Cloud, SAP’s cloud ERP-platform dat toelaat om zowel transactionele als analytische data te integreren in één systeem voor geavanceerde real time data-analyses. Aan de implementatie ging een co-innovatieproject met SAP vooraf

“Al toen we ons strategisch plan voor 2020 uitstippelden, waren we overtuigd dat de cloud onze wereld ingrijpend zou veranderen. Om op deze verandering in te spelen, stapten we in een co-innovatieproject met SAP om samen SAP S/4HANA Professional Services Cloud te ontwikkelen,” vertelt Filip Decostere, partner bij delaware. De drijvende kracht achter delawares cloud-first strategie is effectiviteit. “delawares werkplek is nu gebouwd op state-of-the-art technologie die mensen toelaat om effectiever te werken. Wat het organiseren en managen van ons werk betreft, werpt de verandering nu al haar vruchten al af,” voegt hij toe.

delaware startte de co-innovatiereis met SAP om bij te dragen aan de productontwikkeling en daarbij haar uitgebreide kennis van de dienstensector te delen. Het doel was om een cloudoplossing te helpen creëren op maat van professionele diensten. Tegelijkertijd was dit initiatief een kans voor delaware om haar expertise uit te breiden, zowel aan de functionele als aan de architecturale kant. Voor haar opmerkelijke bijdrages als partner won het bedrijf onlangs de SAP Pinnacle Award voor SAP S/4HANA Partner of the Year – Cloud.

“Vandaag is het nog te vroeg om de return on investment van de verandering in te schatten”, aldus Steven Fleurent, CIO bij delaware. “Aangezien onze medewerkers nog door een leercurve gaan, is het te vroeg om al zicht te hebben op de uiteindelijke return. Leren werken met een nieuw systeem is altijd een ontdekkingstocht,” gaat hij verder. “Toch merken we al verbetering op verschillende terreinen. En we hebben er volledig vertrouwen in dat onze processen, zowel de facturatie als het opstarten van nieuwe projecten, in de toekomst veel sneller zullen verlopen. Daarom hebben we in de eerste plaats voor een cloudoplossing gekozen. Bovendien is delaware overtuigd dat het nieuwe systeem de internationale projecten en communicatie zal verbeteren, wat belangrijk is voor een snelgroeiend bedrijf dat globaal werkt.”

Uiteindelijk gaat het bij cloud niet om het upgraden van technologie, maar om het fundamenteel veranderen van de manier waarop organisaties werken. SAP S/4HANA Cloud is ontworpen om bedrijven moeiteloos te laten functioneren in een digitale omgeving. Het levert de kracht van een digitale kern met de voordelen van een cloudoplossing. Daarbovenop biedt het een verhoogde simpliciteit, productiviteit en flexibiliteit, alsook onmiddellijke inzichten dankzij de real-time analyses.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!