Pro Warehouse en McTwo support & consultancy fuseren

30-06-2017 | door: Redactie

Pro Warehouse en McTwo support & consultancy fuseren

Apple Authorised Reseller Pro Warehouse en Apple Consultant McTwo bundelen per 1 juli 2017 hun krachten. Samen maken zij het mogelijk om zowel de aanschaf van Apple-producten als het onderhoud en de support hiervan onder één dak te leveren. Een voordeel voor de klant, vinden de twee partners: want die heeft nog maar met één organisatie te maken.

Door deze fusie wordt Pro Warehouse de eerst erkende professionele dienstverlener op het Apple Macintosh Platform. De twee bedrijven gaan samen verder onder de naam ‘Pro Warehouse’.

Een logische stap

Door de toename van Apple devices bij grote organisaties en de jarenlange samenwerking is deze fusie een logische stap voor de Amsterdamse Apple Authorised Reseller. Gezamenlijk willen ze meer focus leggen op het aanbieden van oplossingen en diensten aan haar klanten, zoals ze dit de afgelopen jaren eigenlijk al hebben gedaan bij grote organisaties als TMG, Transavia en Portaal. “Nu er steeds meer vraag is naar Apple devices, is het belangrijk dat de inrichting en uitrol bij organisaties goed verloopt. Veel grote organisaties zijn terughoudend als het gaat om de overstap naar het Apple-platform. Ze denken onvoldoende kennis in huis te hebben. Met de expertise van McTwo support & consultancy is de klant verzekerd van deskundig advies en ondersteuning”, aldus Mark van den Broek (foto), Managing Director van Pro Warehouse.

Klanten nog breder bedienen

Mischa van der Bent, eigenaar van McTwo support & consultancy voegt toe: “Voor klanten van McTwo support & consultancy verandert er naast de naamswijziging niet veel. De voordelen voor onze klanten zijn dat wij ze nog beter en breder kunnen bedienen door nu ook hardware en services te kunnen leveren. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een optimale klantbeleving en dit sluit aan op het 9+ beleid van Pro Warehouse, waarmee de klanttevredenheid naar een nog hoger niveau gebracht wordt.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware