Witold Kepinski - 03 juli 2017

Scholten Awater introduceert DaaS out of the Box

Scholten Awater introduceert DaaS out of the Box image

Scholten Awater is benoemd tot HP Partner voor HP’s Device as a Service (HP DaaS). Deze status draagt bij aan de koers die Scholten Awater inzet op gebied van DaaS. Zij hebben onlangs ‘DaaS out of the Box’ gelanceerd.

HP DaaS is een combinatie van innovatieve apparatuur, lifecycleservices en expertise en biedt een oplossing met vaste kosten per gebruiker per maand. De gehele Salesorganisatie van Scholten Awater is getraind op HP DaaS en kunnen daardoor organisaties van deskundig advies voorzien.

DaaS out of the Box

HP DaaS sluit goed aan op DaaS out of the Box van Scholten Awater. Deze oplossing gaat nóg verder dan de voordelen die DaaS al biedt, het is een totaaloplossing waarbij de nadruk ligt op dienstverlening en services. Hiermee krijgen gebruikers de devices en dienstverlening die zij willen, wordt de IT-afdeling ontzorgd en zijn grote investeringen niet meer nodig.

Samen met de klant worden de wensen in kaart gebracht en worden de benodigde functionaliteiten bepaald. Scholten Awater regelt het beheer en de devices beschikken over de laatste security updates, zo zijn de devices altijd veilig tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt Scholten Awater voor alle logistiek rondom de devices. Wanneer een device defect is wordt deze omgeruild, zodat medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen.

“De Werkplek van 2020 is een belangrijk thema voor ons waarop wij totaaloplossingen ontwikkelingen. DaaS out of the Box is hier een belangrijk onderdeel van en de komende tijd gaan we nog meer as a Service-oplossingen lanceren. Hiermee maken wij IT eenvoudig voor onze klanten,” aldus Luuk Slaats Commercieel Directeur Scholten Awater.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!