Wouter Hoeffnagel - 04 juli 2017

Summit EMEA conferentie: de laatste kennis en ervaringen rond Microsoft Dynamics

Summit EMEA conferentie: de laatste kennis en ervaringen rond Microsoft Dynamics image

Dynamic Communities, de organisatie achter de User Groups voor AX, CRM, GP en NAV, organiseert haar jaarlijkse Summit EMEA conferentie in ‘The Convention Centre’ in het Ierse Dublin. De conferentie wordt georganiseerd op dinsdag 24 tot en met donderdag 26 april.

Summit EMEA werd afgelopen jaar gehouden in de RAI in Amsterdam en trok meer dan 1.100 bezoekers uit verschillende Europese landen. In het voorjaar van 2018 kunnen Microsoft Dynamics eindklanten de conferentie opnieuw bezoeken. Op het event kunnen zij kennis op doen van experts en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden in een levendige en betrokken omgeving. Hiermee wil Dynamic Communities de aanwezigen helpen om hun organisaties dynamisch te houden en groei te bevorderen.

Bent u geïnteresseerd om Summit EMEA 2018 bij te wonen? De ticketverkoop gaat dit najaar van start. Meld u op de website van de Summit EMEA conferentie aan voor de mailinglijst om op de hoogte gehouden te worden over de laatste ontwikkelingen. Op deze site kunt u tevens meer informatie vinden over de conferentie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!