Redactie - 05 juli 2017

Jasper den Hartog commercieel directeur MCS Rotterdam

Jasper den Hartog commercieel directeur MCS Rotterdam image

MCS heeft met ingang van 1 augustus een nieuwe commercieel directeur. Vanaf die datum worden alle commerciële activiteiten van mede oprichter en eigenaar John van Nijnatten overgedragen aan Jasper den Hartog. John van Nijnatten blijft actief als algemeen directeur en zal zich meer focussen op business development in de snel veranderende markt van IoT.

Den Hartog werkte 13 jaar voor system integrator Zetacom in diverse functies. De laatste jaren was hij eindverantwoordelijk voor de cloud-oplossingen. Het betreft een nieuwe functie binnen MCS, waarmee de organisatie haar groeiambitie onderstreept. De komst van Den Hartog moet MCS verder helpen bij het ontwikkelen en uitrollen van een degelijke groeistrategie in de snelle (industriële) IoT-wereld.

John van Nijnatten: "We kennen Jasper den Hartog al langer. Met Jasper haalt MCS de commerciële ervaring in huis waarmee we onze strategie verder kunnen waarmaken. Zijn belangrijkste taak zal het structureren en creëren van onze groei zijn. Met de komst van Jasper heb ik aandacht om onze visie op IoT om te zetten in oplossingen en onze hard- en software ontwikkeling te begeleiden. Jasper's ervaring  en manier van marktbenadering gaat ons en onze partners helpen deze toegevoegde waarde voor klanten verder uit te breiden".

Jasper den Hartog: "Ik heb MCS altijd als een mooi, degelijk en technisch bedrijf gezien met erg veel potentie. MCS heeft al 20 jaar ervaring met Machine to Machine oplossingen en heeft daarmee een leidende positie in de industriële IoT welke volop kansen biedt. Mede door versnelling in ontwikkeling van nieuwe technologieën en veranderende aankoopprocessen van klanten moet je als bedrijf overal zijn en daar waar je bent toegevoegde waarde bieden."

"Klanten zijn mijn belangrijkste drijfveer. Innovatie gaat niet om de nieuwste techniek, maar om nieuwe oplossingen waarmee je jezelf aanpast aan de markt en het leven van een klant elke dag prettiger maakt".

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!