Witold Kepinski - 05 juli 2017

Arrow ECS wint drie awards van Oracle tijdens VAD Global Community Forum

Arrow ECS wint drie awards van Oracle tijdens VAD Global Community Forum image

Oracle heeft Arrow ECS beloond met drie awards tijdens zijn Value Added Distributors Global Community Forum in Boedapest, Hongarije.

Arrow ECS werd geëerd voor de hoogste totale omzet, de hoogste omzet met cloudoplossingen en de meest innovatieve oplossingen en praktijkcases op het gebied van cloud. De organisatie kreeg daarvoor de awards ‘Highest EMEA Overall Revenue Contribution 2017’, ‘Highest EMEA Cloud Revenue Contribution 2017’ en ‘EMEA Cloud Innovation & Best Practices 2017’.

Het Oracle VAD Global Community Forum werd georganiseerd voor managers en leidinggevenden van Oracle’s value added distributeurs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met gasten uit de regio’s Azië en Pacific, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Topmensen van Oracle gaven inzicht in de laatste innovaties, de nieuwste groeimogelijkheden en de visie van Oracle op marktontwikkelingen.

Arrow ECS nam de prijzen in ontvangst voor de aantoonbare topprestaties die het heeft geleverd in algemene zin en met name als het gaat om cloudoplossingen. Met de awards wil Oracle VAD’s inspireren met zijn producten en technologie te innoveren, om op die manier waarde te creëren voor eindklanten. De drie awards voor Arrow tonen aan dat het bedrijf zijn partners succesvol ondersteunt in activiteiten die belangrijk zijn voor Oracle. Dat heeft de distributeur onder andere bewezen met initiatieven als het ‘Proof of value platform’ en de ‘Mobile cloud assessment tool’.

“Terwijl Oracle zijn indrukwekkende SaaS-, PaaS- en IaaS-porfolio verder ontwikkelt, zien we met veel genoegen dat onze Oracle-strategie werkt. Het resultaat is dat we dit jaar deze drie zeer belangrijke prijzen hebben mogen ontvangen", zegt Eric Nowak (foto), President voor Arrow ECS in EMEA. "We zien dat de sterke cloudoplossingen van Oracle in hoog tempo populair zijn geworden bij eindgebruikers en we gaan door met de combinatie met onze unieke value added services, zoals training, solution stacking, cloud assessment en migratie."

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!