Witold Kepinski - 06 juli 2017

VMware vSphere 6.5 Host Resources Deep Dive boek is beschikbaar

VMware vSphere 6.5 Host Resources Deep Dive boek is beschikbaar image

Onlangs is het boek VMware vSphere 6.5 Host Resources Deep Dive gepubliceerd. Dit boek is geschreven door VMware experts Frank Denneman en Niels Hagoort.

De VMware vSphere 6.5 Host Resources Deep Dive is een gids voor het opbouwen van consistente, hoogpresterende ESXi-hosts. Geschreven voor beheerders, architecten, consultants, aspirant VCDX-es en mensen die graag meer weten over de elementen die het gedrag van CPU-, geheugen-, opslag- en netwerkbronnen beheersen.

"Dit boek laat zien dat we de systemen die we bouwen fundamenteel kunnen verbeteren. We kunnen de huidige systemen consequent sneller maken door onze systemen beter te begrijpen en te optimaliseren. De realiteit is dat specifieke details van infrastructuur van groot belang zijn voor het goed laten werken van de bovenliggende services. Dit geldt ook voor gedistribueerde platforms die host gerelateerde bronnen utiliseren, zoals NSX en vSAN. Dit boek legt de concepten en mechanismen achter de fysieke host componenten uit en hoe deze vertaald worden naar de VMkernel resource schedulers," aldus Denneman en Hagoort.

Het boek is bijvoorbeeld te bestellen via deze link:  http://amzn.to/2s9mrpg.

Updates over het boek zijn te vinden op twitter via @HostDeepDive en op Facebook; www.facebook.com/HostDeepdive.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!