Witold Kepinski - 06 juli 2017

Misco Solutions reseller van Hewlett Packard Laserjet A3- en PageWide printers

Misco Solutions reseller van Hewlett Packard Laserjet A3- en PageWide printers image

Hewlett Packard Inc. (HPI) heeft Misco Solutions geselecteerd om de nieuwe Laserjet A3- en PageWide-printers in een managed services contract aan te bieden. De ICT-dienstverlener is hiermee één van de negen geselecteerde ‘Premier Partners’ die de nieuwe line-up in zijn volledigheid mogen aanbieden.
 

Misco Solutions is geselecteerd vanwege het zeer hoge niveau wat betreft kennis, ervaring en expertise met betrekking tot het HP-portfolio. De organisatie beschikt over meerdere gespecialiseerde medewerkers die HP-gecertificeerd zijn. Bovendien heeft Misco Solutions een dubbele HP Platinum-status, voor zowel pc als printing. Dit toont aan dat de dienstverlener over de juiste expertise beschikt om de toegevoegde waarde van de nieuwe printers aan zakelijke klanten over te kunnen brengen.

Device-as-a-Service

“Een deel van de nieuwe HP-line-up mag alleen door Premier Partners worden aangeboden”, zegt Daniel van Erk, Business Developer bij Misco Solutions. “Wij zijn er dan ook bijzonder trots op als aanbieder van de volledige line-up te mogen optreden. Veel andere aanbieders kijken alleen naar het vervangen van de hardware van printerparken. Wij positioneren de printer als wezenlijk onderdeel van de werkplek en kunnen de hele lifecycle managen. Dat komt voort uit onze jarenlange ervaring als werkplekspecialist. Niet voor niets zijn we door HPI gecertificeerd op onze Device-as-a-Service-dienstverlening. De nieuwe printers van HP zijn dan ook beschikbaar als onderdeel van deze dienst. Onze klanten profiteren hiermee van het gemak van één aanspreekpunt en de zekerheid van één fabrikant.”

Cloud

“Onze nieuwe printoplossingen spelen in op de veranderende behoefte van organisaties. Veiligheid, mobiel werken en optimale beschikbaarheid van informatie zijn ook voor printers cruciale pijlers.” zo licht Michel Voorhout, HPI Partner Manager, de ontwikkeling van de nieuwe line-up toe. “De printoplossingen behoren tot de veiligste ter wereld. Zo zijn de printers voorzien van de krachtige beveiligingstoepassingen bekend van HP-notebooks en -desktop-pc’s, zoals HP Sure Start, Whitelisting en Run-time intrusion detection. Alle modellen kunnen daarnaast worden uitgerust met diverse mobiele printtoepassingen. Zo is het mogelijk om te printen vanuit de cloud of vanaf je mobiele device.”

PageWide

Een nieuwe ontwikkeling in de markt biedt HPI met de technologie PageWide-printing. “Pagewide combineert de snelheid van laserjet met de voordelen van de her ontwikkelde inkt technologie. HP PageWide-technologie is gebaseerd op de beproefde, geavanceerde technologie die ontworpen is voor HP's duurste high-end digitale webpersen. Nu is deze technologie ingebouwd in een nieuwe klasse desktopprinters en -MFP's. Door gebruik te maken van een pagina brede printkop wordt de volledige breedte van een pagina in een keer geprint. Hierdoor printen de Pagewide modellen met de snelheid van laser tegen de veel lagere kosten van inkt. Het ontbreken van verwarmingselementen en slimme sensoren, is PageWide in staat de printingkosten te reduceren zonder in te leveren op kwaliteit. Met de nieuwe printoplossingen biedt HP dan ook een passend antwoord op de eisen van de moderne kantooromgeving”, zo sluit Michel af.

Meer weten over deze nieuwe Laserjet A3- en PageWide-printoplossingen van HP, neem dan contact met ons op via sales@miscosolutions.comof kijk op http://www.misco.nl/hp/pagewideA3

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!