Redactie - 07 juli 2017

Mark Frost wordt CEO van Sitecore

Sitecore, speler in experience management software, maakt bekend dat Mark Frost met ingang van 1 juli in dienst is als Chief Executive Officer (CEO). Mark Frost zal de koers van het bedrijf verder moeten bepalen en de activiteiten van Sitecore uitbreiden met behulp van de technologische oplossingen in de markt voor web content management, commerce en digitale marketing software.

Mark Frost volgt medeoprichter Michael Seifert op, die nauw heeft samengewerkt met de directie om deze verandering voor te bereiden. Michael Seifert treedt bij tot de Raad van Bestuur en zal in nauwe samenwerking met Mark Frost de verdere product- en technologische strategie uitstippelen. Mark Frost zal opereren vanuit het kantoor van Sitecore in de baai van San Francisco.

Mark Frost heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en uitbreiding van bedrijfsmodellen op basis van de cloud bij grote software-ondernemingen en een enorme staat van dienst in het begeleiden van verandering in bedrijven en leiderschap in de bedrijfstak. Tot voor kort was Mark Frost CEO van MarkMonitor, een internationaal leider in de bescherming van ondernemingsmerken, waar hij een recordgroei van de winstmarge en de winning van nieuwe klanten realiseerde. In oktober 2016 rondde hij uiteindelijk de verkoop af van het bedrijf, dat deel uitmaakte van de IP&S Divisie van Thomson Reuters.

Hiervoor werkte hij als General Manager voor de SaaS Business Unit van CA Technologies, waar hij deel uitmaakte van het Global Leadership Team en verantwoordelijk was voor het aanstoten en leidinggeven van de transformatie naar SaaS van dit IT-bedrijf ter waarde van $ 4,2 miljard. Mark Frost was ook actief als EVP en General Manager voor de SaaS Business Unit van MarketTools, waar hij de time-to-market wezenlijk verkortte. Dit leverde een klanttevredenheid van meer dan 90% op voor deze onderneming in enterprise feedback management en leider op het gebied van marktonderzoek.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!