Witold Kepinski - 10 juli 2017

Nederlandse Partners lopen zich warm voor Microsoft Inspire 2017

Nederlandse Partners lopen zich warm voor Microsoft Inspire 2017 image

Een aantal Nederlandse channel partners lopen zich warm voor Microsoft Inspire 2017. Tijdens het lopen werden diverse monumentale plaatsen bezocht zoals het Witte Huis en het Washington Momument. Partners die meededen waren onder andere Willem Wennekes (Bechtle), Ronald Ederveen (Centralpoint.nl) en Bas Scheepens (Tech Data).

Er zijn meer dan 16.000 Microsoft partners en medewerkers aanwezig in Washington, D.C. voor Microsoft Inspire, dat voorheen bekend stond als de Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC). De keynotes vinden plaats in het Verizon Center. Spekers zijn onder andere Satya Nadella, Ron Huddleston, Judson Althoff, Gavriella Schuster, Toni Townes-Whitley en Kirk Koenigsbauer.

Cloud

Veel focus tijdens Microsoft Inspire ligt op cloud, security en de digitale transformatie met oplossingen zoals Azure Stack, Azure, hybride beheer, Windows Server containers en de GDPR wetgeving.

De partners worden getrakteerd op een feest tijdens de Microsoft Inspire Partner Celebration met een optreden van Carrie Underwood.

Bekijk de foto's van de Nederlandse partners op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Livestream

Alle Nederlandse partners die dit jaar niet aanwezig zijn bij INSPIRE in Washington DC kunnen 10, 11 en 12 juli dagelijks vanaf 14:45 de livestream van de keynote sessies volgen via https://partner.microsoft.com/en-US/inspire.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!