Redactie - 10 juli 2017

Roy Drissen aan de slag als Business Developer bij IonIT

Roy Drissen aan de slag als Business Developer bij IonIT image

IonIT is al bijna 10 jaar een onafhankelijke IT-dienstverlener gespecialiseerd in hybride Identity & Access Management (IAM) voor het datacenter, de cloud en mobiel. Op diverse fronten wil IonIT groeien en om de diverse potenties maximaal te benutten is Roy Drissen toegevoegd aan het team van IonIT. Als Business Developer gaat hij aan de slag om voornamelijk de commerciële invulling verder te versterken. Daarnaast zal hij nauw betrokken worden bij de product- en partnerontwikkeling.

IonIT helpt organisaties om de digitale beveiligingsketen beheersbaar te houden zodat gebruikers vanaf het juiste device, de juiste en veilige toegang krijgen tot beveiligde applicaties. Daarmee maakt IonIT bedrijfsdata veiliger voor haar klanten en zorgt ze dat ze aan de wet- en regelgeving kunnen voldoen. “Bijna elke organisatie gaat transformeren waarbij IT-diensten een belangrijke rol vervullen om zo wereldwijd te kunnen communiceren met personen” aldus Georg Grabner mede-eigenaar van IonIT. Deze visie vormt het uitgangspunt voor de verdere groei van IonIT. Dietmar Ricksen, ook mede-eigenaar, voeg toe: “We kijken uit naar de samenwerking met Roy, we vullen elkaar perfect aan en we hopen op deze manier nog meer bedrijven veiliger te kunnen maken”.

Roy Drissen: “IonIT heeft al een behoorlijk staat van dienst. Met gerenommeerde klanten bij onder andere de overheid, het onderwijs en de zorgsector. Daar mogen ze best trots op zijn!”. Vanuit zijn onderneming Armana Business Development helpt Drissen bedrijven aan rendement voor de lange termijn. Naast analyse en advies, zorgt Armana dat groeidoelstellingen worden behaald door actief voor klanten aan de slag te gaan om nieuwe markten, oplossingen of expertises te ontwikkelen. “De IAM-markt kent de nodige potentiële markt-disrupties en tegelijkertijd wordt beveiliging en privacy steeds belangrijker. Ik kijk uit om samen met de IonIT-collega’s stap voor stap de kansen te benutten” aldus Drissen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!