Redactie - 12 juli 2017

Advantive en Ometa sluiten partnership

IT-dienstverlener Advantive en Ometa sluiten partnership. Ometa is gespecialiseerd in geavanceerde data-integraties. Met behulp van het Ometa Framework is Advantive in staat om voor haar relaties ERP-oplossingen volledig te integreren met Office 365 en/of SharePoint.

“Steeds meer organisaties kiezen voor de inzet van Office 365 en SharePoint voor efficiënter en productiever (online) documentmanagement, samenwerken, kennisdelen en communiceren. De uitdaging van veel bedrijven is om hun ERP-oplossing te integreren met hun Office 365 / SharePoint omgeving. Door onze samenwerking kunnen we gebruikers direct in hun Office 365 en/of SharePoint omgeving over realtime informatie uit het ERP-systeem laten beschikken. Dit resulteert in een betere gebruikerservaring, meer samenwerkmogelijkheden en kennisuitwisseling”, zegt Theobert Kissen, technisch directeur van Advantive.

De samenwerking van Advantive en Ometa is gericht op het realiseren van ERP-integraties met Office 365 / SharePoint (Online). Door het gebruik van verschillende systemen binnen een organisatie zijn kennis en informatie vaak verspreid vastgelegd. Dankzij de integratie van systemen is informatie en kennis voor gebruikers direct beschikbaar. Dit maakt data consistenter en organisaties productiever.

“Een belangrijk gegeven is dat we de bestaande processen in de ERP-systemen niet opnieuw moeten inrichten. Onze technologie vergt louter een configuratie, waardoor de data realtime en op de gewenste manier in SharePoint of Office 365 getoond wordt. Onze samenwerking met Advantive betekent voor de klant dat een integratie slechts een minimale tijd en effort vraagt in ruil voor een maximaal resultaat”, voegt CEO Luc Deleu van Ometa hier nog aan toe.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!