Redactie - 11 juli 2017

Summit EMEA 2018 in Dublin

Van 24 tot 26 april 2018 organiseert Dynamic Communities in samenwerking met DynamicsHUB de tweede editie van Summit EMEA, in the Convention Centre in Dublin, Ierland. Summit EMEA is de grootste conferentie voor Microsoft Dynamics-gebruikers in Europa.

Als bezoeker krijgt u toegang tot informatie over de nieuwste Microsoft producten, praktische antwoorden op Dynamics vraagstukken en de expertise van Microsoft executives. Summit EMEA werd afgelopen jaar gehouden in de RAI in Amsterdam en trok meer dan 1.100 bezoekers uit verschillende Europese landen.

In het voorjaar van 2018 kunt u opnieuw profiteren van de mogelijkheid om kennis op te doen van experts en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden in een levendige en betrokken omgeving, noteer daarom deze datum alvast in uw agenda. 

De ticketverkoop zal officieel dit najaar van start gaan. Wilt u alvast kaarten reserveren? Laat ons dit weten via communicatie@dynamicshub.nl

Datum: Dinsdag 24 april tot en met donderdag 26 april 2018

Locatie: The Convention Centre in Dublin, Ierland.

Registratie: De ticketverkoop zal dit najaar van start gaan. Meld uzelf aan voor de mailinglijst om op de hoogte gehouden te worden over de laatste ontwikkelingen op www.summitemea.com

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!