Redactie - 12 juli 2017

Centralpoint is NETGEAR SMB partner van het jaar

Netwerkfabrikant NETGEAR Benelux heeft tijdens het jaarlijkse partnerevenement awards uitgereikt aan partners voor hun bewezen diensten in het afgelopen jaar. Centralpoint viel hierbij wederom in de prijzen en werd uitgeroepen tot SMB partner van het jaar in de Benelux.

In het online B2B-landschap zijn er veel partijen die NETGEAR verkopen. Echter zijn er maar een paar die daadwerkelijk het verschil kunnen maken op basis van communicatie, bereikbaarheid, gemak en kennis. Centralpoint is één van die partners aldus Arend Karssies, Regional Director Benelux & Other EMEA bij NETGEAR: “Ook dit jaar heeft Centralpoint weer aangetoond dat ze zeer succesvol de B2B oplossingen van NETGEAR kunnen adviseren en verkopen aan hun klanten. Door een succesvolle combinatie van de juiste marketing, persoonlijk contact en up-to-date kennis zijn ze in staat om telkens weer de klanten op een positieve manier te triggeren.”

Marcel Joosten (foto), directeur E-commerce bij Centralpoint: "Na het winnen van de NETGEAR DMR Partner van het jaar award in 2016 zijn we er trots op ook nu weer een award in ontvangst te mogen nemen. Dit is een mooie beloning voor onze partnership. Onze gezamenlijke marketingcampagnes en de nauwe samenwerking met NETGEAR hebben geleid tot een exponentiële omzetgroei in de SMB markt."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!