Tottenham Hotspur F.C. kiest voor HPE Aruba networking en wireless infrastructuurTottenham Hotspur F.C. kiest voor HPE Aruba networking en wireless infrastructuur
15-07-2017 | door: Redactie

Tottenham Hotspur F.C. kiest voor HPE Aruba networking en wireless infrastructuur

Tottenham Hotspur F.C. heeft voor Hewlett Packard Enterprise (HPE) gekozen als officiële partner voor de bouw van hun nieuwe voetbalstadion in Londen. De technologie van HPE op het gebied van Networking en Wireless Infrastructure zal bijdragen aan een verbeterde stadionbeleving voor alle bezoekers. Het nieuwe stadion opent in 2018 zijn deuren en zal één van de meest technologisch geavanceerde stadions zijn dat ooit is gebouwd. 

De nieuwe sportaccommodatie wordt met een capaciteit van 61.559 toeschouwers het grootste voetbalstadion van Londen. Het biedt tevens ruimte voor andere grote sport- en entertainmentevenementen als NFL-wedstrijden en concerten. Tottenham Hotspur had bij het maken van de plannen voor het stadion al de ambitie om moderne technologie en innovatie in te zetten voor een verbeterde stadionbeleving. Daardoor is de IT-infrastructuur van het stadion vanaf het begin volledig ingebed, wat zorgt voor connectiviteit op het hele terrein en de flexibiliteit om in te spelen op toekomstige technologische behoeften.

Om aan de huidige en toekomstige technologische verwachtingen te voldoen, installeert de voetbalclub Intelligent Edge Networking-oplossingen van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, met ondersteuning van HPE Pointnext, de serviceorganisatie van het technologieconcern.

Terug naar nieuws overzicht