Rackspace biedt Fanatical Support voor Microsoft Azure Stack
14-07-2017 | door: Redactie

Rackspace biedt Fanatical Support voor Microsoft Azure Stack

Rackspace heeft Fanatical Support voor Microsoft Azure Stack aangekondigd tijdens de Microsoft Inspire conferentie in Washington D.C. De service maakt hybride cloudoplossingen toegankelijk voor bedrijven van elk formaat, ongeacht cloudkennis of vaardigheden.

Daarnaast kondigt Rackspace een strategische samenwerking aan met Lightstream, een toonaangevende systeemintegrator, om geïntegreerde Microsoft Cloud oplossingen met gespecialiseerde customer lifecycle ondersteuning te leveren.

 Als wereldwijde lanceringspartner van Microsoft Azure Stack, biedt Rackspace 24x7x365 expertise en operationele ondersteuning voor Azure Stack om een ondersteuningservaring te bieden voor de implementatie van Azure Stack en bijbehorende workloads. Daarnaast kondigt Rackspace de beschikbaarheid aan van een enkelvoudige gehoste node van de Azure Stack Development Kit, die ingezet kan worden door klanten voor proof of concepts.

Door een consistente belevenis tussen Azure en Azure Stack te bieden, inclusief portal, APOs en service architectuur, maakt Azure Stack het volgens Rackspace mogelijk voor klanten om flexibiliteit en snelheid te realiseren voor de eerste echte hybride cloudoplossing. Met Azure Stack kunnen bedrijven schakelen tussen publieke en private cloudoplossingen, terwijl ze dezelfde applicatie gebruiken. Dit zorgt voor een toename in flexibiliteit tussen locaties terwijl het ook de veiligheid en controle van een single-tenant omgeving in stand houdt.

De Rackspace Azure Stack proof of concept is vanaf nu beschikbaar voor klanten. Algemene beschikbaarheid en levering voor Fanatical Support voor Azure Stack wordt de tweede helft van 2017 verwacht. Meer informatie over de Rackspace Azure Stack proof of concept en Fanatical Support for Azure Stack is vinden op https://www.rackspace.com/microsoft/microsoft-azure-stack.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud