Floris Hulshoff Pol - 30 augustus 2017

Insight Techshow 2017

De Insight Techshow 2017 - Connected Through The Cloud wordt gehouden op 28 september in de Passenger Terminal Amsterdam. De Insight Techshow 2017 biedt kennisdeling en beleving op een jaarlijkse Insight platform waar IT-technologie en IT-professionals samenkomen op één dag onder één dak.

Terwijl de wereld door toedoen van nieuwe technologieën in snel tempo aan het veranderen is en wereldwijd reeds miljoenen apparaten met elkaar verbonden zijn, blijft de adoptie van de cloud in het bedrijfsleven nog behoorlijk achter. Organisaties zien steeds meer in dat nieuwe technologie mensen niet alleen verbindt met middelen, maar ook met elkaar, waardoor ze productiever en probleemloos kunnen samenwerken op verschillende apparaten, altijd en overal.

Factoren als persoonlijke effectiviteit, kennisdelen en samenwerking zijn meer dan ooit bepalend voor het succes van een organisatie. Daarom luidt het thema van de Insight Techshow dit jaar: ‘Connected Through The Cloud’.

Laat u inspireren door de kennissessies. Diverse experts spreken over bijvoorbeeld Artificial Intelligence (Randall van Poelvoorde), Big Data (Alexander van der Horst), Duurzaam Ondernemen (Sam Verwaijen), Digitale Transformatie (Salim Hadri), Cybercriminaliteit (Erik Westhovens), Koopgedrag & Marketing (Bob Fennis), Leiderschap & IT (Tjeerd den Boer) en nog veel meer. 

Kom op 28 september naar de Passenger Terminal Amsterdam en bezoek de beursstands van de vele vendoren. Wilt u nog wat meer weten over de Techshow, de sprekers en hun kennissessies?

Check hier het volledige programma en meld u aan! 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!