NVZ kiest voor VX Company SMART@OFFICE
17-07-2017 | door: Witold Kepinski

NVZ kiest voor VX Company SMART@OFFICE

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) kiest voor SMART@OFFICE van VX Company Managed Services: eenwerkplek op basis van Mirosoft Office 365. Inmiddels maken de 65 medewerkers gebruik van dit werkplekconcept, waarmee digitaal samenwerken sneller, toegankelijker en slimmer wordt aldus de twee partijen.

De NVZ komt vanuit de situatie waarbij suboptimaal gebruik gemaakt werd van Office 365. Daarbij was ook de adoptie van het werken met Office 365 bij de NVZ medewerkers nog achtergebleven. Met de inzet van SMART@OFFICE en de daarbij specifiek op de eindgebruikers afgestemde trainingen, kan men nu effectief samenwerken, kennisdelen en informatie vinden.

Nu heeft de NVZ een werkomgeving waar men, vanuit het overzichtelijke dashboard, direct toegang heeft tot informatie over de leden van de NVZ en ook tot projecten, applicaties, belangrijk nieuws en diverse andere elementen. De medewerkers van de NVZ kunnen nu ook makkelijker real-time werken aan hetzelfde document. Bovendien hebben zij de garantie dat de werkplek altijd werkt: NVZ heeft het dagelijks beheer en de gebruikersondersteuning van deze IT omgeving uitbesteed aan VX Company Managed Services.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud