Dell EMC en IRENT sluiten strategische overeenkomst
17-07-2017 | door: Witold Kepinski

Dell EMC en IRENT sluiten strategische overeenkomst

Dell EMC heeft een strategische overeenkomst gesloten met IRENT, Europees marktleider in de verhuur van datacenter-infrastructuur. De overeenkomst voorziet in de kortlopende inzet van - en ondersteuning voor - het Dell EMC server-, storage- en networking-productportfolio. IRENT ondersteunt Dell EMC en partners bij het leveren, installeren en onderhouden van kortdurende oplossingen in heel Nederland.

Extra capaciteit

Dankzij dit strategisch partnership kan IRENT zijn rol als facilitator voor leveranciers en andere business-partners verder ontwikkelen en uitbouwen. IRENT levert flexibel Dell EMC-Enterprise hard en software. Denk hierbij aan Demo’s en Proof of Concepts, IT-migraties, verhuizingen, disaster recovery-situaties of een overbrugging naar de cloud. “We hebben gekozen voor deze strategische samenwerking met IRENT omdat het bedrijf over de benodigde expertise beschikt, tegen goede tarieven”, aldus Marcel Stolk, CFO van Dell EMC Nederland. “IRENT heeft jarenlange ervaring met het complete Dell EMC-portfolio en werkt met een zeer proactieve instelling en sterke service-levels. We zijn blij met IRENT als onze rental-partner, om onze gezamenlijke klanten optimaal te bedienen.”

Roderick Bijker, Dell EMC Alliance Manager van IRENT vult aan: “Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Dell EMC. Het snelle schakelen en de doortastendheid van Dell EMC geven ons het vertrouwen dat we op basis van onze kennis van de verhuurmarkt en het datacenter-portfolio van Dell EMC, invulling kunnen geven aan onze sterke groeiambities.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware