Redactie - 19 juli 2017

CloudVPS kiest voor nieuw Mirantis Cloud Platform

CloudVPS kiest voor het nieuwe Mirantis OpenStack-platform, een Managed Open Cloud-oplossing. Met het Mirantis Cloud Platform (MCP) 1.0 en de DevOps-benadering voor wat betreft het leveren van infrastructuursoftware, beweert CloudVPS in staat te zijn om nieuwe features te bieden en sneller en gestructureerder te zorgen voor open-source-innovatie. 

Op dit moment hebben klanten en channelpartners – waaronder SaaS-leveranciers en softwareontwikkelaars – hun cloudapplicaties ondergebracht op het bestaande OpenStack-platform bij CloudVPS. Door het open-source-karakter van OpenStack is de software de afgelopen jaren uitgebreid met veel nieuwe features. Om van dit momentum te profiteren, besloot CloudVPS samen te werken met Mirantis om zo het CloudVPS OpenStack-platform te verrijken met de nieuwste features en updates.

Naast de nieuwe mogelijkheden voor OpenStack omvat het Mirantis Cloud Platform features die vooral van belang zijn in grootschalige omgevingen, zoals bij CloudVPS. Een voorbeeld is het doorvoeren van upgrades en updates zonder enige downtime aldus Chris de Jongh (foto), CEO van CloudVPS: “De public cloud die we in de afgelopen jaren hebben gebouwd met OpenStack, is voor veel bedrijven van levensbelang. We hebben hard gewerkt om onze klanten te voorzien van een technology roadmap. In Mirantis hebben we een strategische partner gevonden, die ons kan helpen bij het behalen van ons doel om nieuwe niveaus van betrouwbare en flexibele cloudhosting te bieden. De support die we van Mirantis krijgen, overtreft al onze verwachtingen.

CloudVPS verwacht dat het nieuwe OpenStack-platform in het derde kwartaal van 2017 beschikbaar is.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!