IT-beslisser is welkom op Dutch IT Society event

20-07-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

IT-beslisser is welkom op Dutch IT Society event

De business case van Digitale Disruptie

IT-beslissers zijn van harte welkom op het Dutch IT Society Event dat op 7 september wordt georganiseerd In Fort Voordorp. Speciaal voor IT-beslissers is er een gratis toegankelijke kennissessie van onder andere Gartner over de impact van Artificial Intelligence. Aansluitend aan het programma is er voldoende gelegenheid om met uw peers in een ongedwongen sfeer te netwerken in een gezellige ambiance met foodtrucks. Dutch IT Society event is een initiatief van nieuwsplatformen Dutch IT-channel en Executive-People.

Tijdens het Dutch IT Society event komt de Nederlandse IT-industrie samen om over de ontwikkelingen in de markt te praten, het netwerk te verstevigen en te toosten op een succesvol tweede halfjaar. Er is vanaf 13.00 een speciaal programma voor IT-beslissers dat wordt afgetrapt door Brian Manusama Research Director Gartner. Hij spreekt over de invloed van Artificial Intelligence op de veranderende digitale interactie met klanten.

Wiebe Woudstra, Program Manager Cloud Storage TMG, vertelt hoe zijn bedrijf erin is geslaagd met behulp van technologie succesvol in te spelen op de radicale veranderingen die de mediamarkt de afgelopen jaren heeft doorgemaakt onder invloed van de consumenten- technologie en veranderende manieren waarop mediaconsumenten daarmee omgaan.

Erik Jan Koedijk, auteur van het boek Reset!, geeft tips voor een flexibele organisatie.
Erik Jan Koedijk helpt met zijn presentatie organisaties met het scherpstellen en realiseren van doelen door het geven van management advies, effectieve workshops etc. De passie van Erik Jan is om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Hij garandeert dat hij organisaties een wake up call bezorgd.

CxO Round table

Vervolgens is er een CxO Round table over ‘De business case van Digitale Disruptie’ onder leiding van moderator Danny Frietman met Brian Manusama (Gartner), Erik Jan Koedijk (Auteur RESET) en Wiebe Woudstra (TMG).

De middag wordt afgesloten met een optreden van Peter van UhmAmbassadeur Hulphond Nederland. Peter van Uhm wordt wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten en is een veelgevraagd spreker. Hij groeide op als bakkerszoon en doorliep een carrière van bijna veertig jaar bij de krijgsmacht. Van 2008 tot 2012 was Peter van Uhm Commandant der Strijdkrachten. Sinds 2013 is Peter van Uhm ambassadeur van Hulphond Nederland. Deze stichting helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen.

Programma


13.00 uur                               Ontvangst
13.30 uur                               Brian Manusama, Research Director Gartner
14.00 uur                               Wiebe Woudstra, Program Cloudmanager Storage TMG
14.30uur                                Erik Jan Koedijk, RESET! Uw organisatie
15.00 uur                               Pauze
15.30 uur                               CxO Round Table, de business case van Digitale Disruptie
16.30 uur                               Peter van Uhm, Ambassadeur Hulphond Nederland
17.00 uur – 20.00 uur           Netwerken met borrel en foodtrucks

Voor het complete (eindgebruikers) programma en een sfeerimpressie surf naar: www.dutchitevent.nl

Inschrijven

U kunt zich via deze link aanmelden voor het Dutch IT Society Event. Uw aanmeldcode is: DISE707

U kunt op deze code ook nog één collega inschrijven. 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud