Redactie - 20 juli 2017

Kaseya introduceert nieuwe Powered Services voor MSPs

Kaseya, leverancier van complete IT-managementoplossingen voor managed service providers (MSP’s) en middelgrote bedrijven, introduceert een nieuwe dienst: Kaseya Powered Services. Deze dienst is een  ‘go-to-market-in-a-box’-oplossing die volgens Kaseya MSP’s in staat stelt hun maandelijks terugkerende omzet te verhogen. Kaseya Powered Services is het nieuwste product dat is ontwikkeld in het kader van de ‘Times 20’-filosofie van Kaseya, die MSP-partners in staat stelt meer omzet te genereren uit Kaseya-investeringen.

Kaseya Powered Services is een nieuwe oplossing waarmee MSP’s hun klanten innovatieve diensten kunnen aanbieden. Security- en netwerkmonitoring zijn belangrijke gebieden voor het mkb en bedrijven in het middensegment; dankzij Kaseya Powered Services kunnen MSP’s deze opkomende oplossingen nu leveren met de expertise en flexibiliteit die nodig zijn om te voldoen aan klantbehoeften en om de groei van hun bedrijf te versnellen.

Nu zijn AuthAnvil Security-as-a-Service (SECaaS) en Traverse Network Monitoring-as-a-Service (NMaaS) beschikbaar. Elke ‘go-to-market-in-a-box’-oplossing is speciaal ontworpen voor snelle, effectieve implementatie en heeft als doel MSP’s te helpen snel nieuwe klanten te werven en te zorgen dat bestaande klanten meer oplossingen uit het portfolio inzetten.

“In deze competitieve markt zijn MSP’s voortdurend op zoek naar manieren om hun diensten te onderscheiden en om relevant te blijven. Het verkopen van nieuwe diensten kan moeilijk zijn, en bovendien is er een aanzienlijke investering voor nodig om dit van de grond te krijgen. Het mooie van Kaseya Powered Services is, dat MSP’s binnen recordtijd nieuwe diensten op de markt kunnen brengen en hier direct extra omzet mee binnenhalen”, zegt Jim Lippie, General Manager Cloud Computing bij Kaseya. “Wij bieden alles wat MSP’s nodig hebben – zoals positionering, salestrainingen, prijsstelling, verpakkingen en leadgeneratie –, zodat zij snel en eenvoudig hun waarde kunnen aantonen en zo nieuwe klanten aantrekken. Onze eerste twee installaties van End User Security- en Netwerkmonitoring-as-a-Service zijn nog maar het begin. We hebben grootse plannen voor dit ‘in-the-box’-leveringssysteem voor veel van onze producten, waaronder de introductie van onze Cloudmanagement-as-a-Service op basis van Unigma, najaar 2017.”

AuthAnvil Security-as-a-Service

Met AuthAnvil maakt Kaseya het voor MSP’s eenvoudig om hun eigen business én die van hun klanten te beschermen. AuthAnvil Security-as-a-Service biedt alle middelen die nodig zijn om een identiteit te ontwikkelen en toegang te krijgen tot het securityaanbod. Met Kaseya AuthAnvil Security-as-a-Service beschikken MSP’s over:

‘go-to-market-in-a-box’-training waarmee MSP-medewerkers AuthAnvil two-factor authentication en single sign-on (SSO) als dienst kunnen verkopen aan klanten;

white-labeled sales- en marketingmateriaal om het MSP-verkoopproces te versterken;

leerzame webinars voor potentiële MSP-klanten om de vraag naar diensten te ondersteunen;

een nieuwe, directe stroom maandelijks terugkerende omzet.

AuthAnvil Security-as-a-Service, gebaseerd op het AuthAnvil-platform dat wereldwijd gebruikt wordt door duizenden klanten, is nu beschikbaar voor alle Kaseya-klanten. Meer informatie over AuthAnvil Security-as-a-Service is te vinden op: https://authanvil.com/msp-solutions/security-as-a-service.

Traverse Network Monitoring-as-a-Service

Met een netwerkmonitoringsdienst op basis van Kaseya Traverse kunnen MSP’s en andere IT-leveranciers hun klanten een monitoringoplossing bieden, waarmee zij infrastructuurproblemen sneller identificeren en oplossen, aldus Kaseya.

Met deep network discovery en een bedrijfsgericht overzicht van netwerkapplicaties is de dienst op basis van NMaaS in te zetten om netwerkbeschikbaarheid te maximaliseren, aldus Kaseya. Met Kaseya’s Network Monitoring-as-a-Service krijgen MSP’s toegang tot:

een van de krachtigste infrastructuurmonitoringsplatforms in de markt;

sales- en marketingtraining en -middelen om nieuwe verkooppartners snel de markt te laten betreden;

een multi-tier, multitenant-monitoringdienst voor klanten van elke omvang;

Een bron van maandelijks terugkerende omzet uit nieuwe en bestaande klanten.

Op basis van het Traverse Network Monitoring-platform is NMaaS nu ook beschikbaar voor alle klanten van Kaseya.

Meer informatie over Traverse Network Monitoring-as-a-Service is te vinden op: www.traverse-monitoring.com/solutions/msp-monitoring-software.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!