Redactie - 20 juli 2017

coMakeIT introduceert Top Cloud

coMakeIT introduceert TOP Cloud in Nederland, het nieuwe platform voor het opzetten van een Distributed Software Factory om de groeiende behoefte aan innovatieve software het hoofd te kunnen bieden.

Er is volgens cMakeIT een schaarste aan IT-talent, in combinatie met de toenemende snelheid van technologische veranderingen, vraagt om een andere aanpak van softwareontwikkeling. Het toepassen van het Distributed Software Factory concept kan hiervoor een oplossing bieden, aldus coMakeIT.

Het concept bestaat uit een geïntegreerd ecosysteem van mensen, processen en tools voor continue (door-)ontwikkeling en levering van softwareapplicaties. Hierbij spelen geografische grenzen geen rol meer. Het gaat om best practices en talent van over de hele wereld in een samenwerkend geheel bij elkaar te brengen,.

Het Team Operations Platform, TOP Cloud, van coMakeIT is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring en het opbouwen van best practices in het ontwikkelen van Enterprise software op basis van teams op samenwerkende locaties van klanten met India.

TOP Cloud bestaat uit 3 onderdelen:

ACE5, customer onboarding

ACE5, is de customer onboarding methodologie van coMakeIT. Het neemt de klant op een gestructureerde manier stap voor stap door het proces van het bouwen, runnen en perfectioneren van een gedistribueerde softwarefabriek.

ARG (Attract-Retain-Grow)

ARG is het Human Capital Development (HCD) framework, van coMakeIT. Dit is de basis voor het werven, performance management, en talent development van alle mensen en teams in de softwarefabriek. Continue prestaties kunnen niet zonder continue ontwikkeling van de mensen die de prestatie moeten leveren. 

JumpStart

JumpStart is een samengestelde set van processen en tools voor het implementeren van Software Factory Automation (SFA). Het is de basis voor continue software levering tegen een constante kwaliteit op het gebied van integratie, deployment en testing.

CEO van coMakeIT Steven ten Napel legt uit: “Om continue te innoveren op IT-gebied, heb je een nieuw manier van kijken op softwareontwikkeling nodig. TOP Cloud brengt het beste uit verschillende werelddelen bij elkaar tot een geïntegreerd geheel van naadloos samenwerkende teams, processen en tooling. Bedrijven zijn op deze manier in staat de continue technologische ontwikkelingen te gebruiken als concurrentievoordeel.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!