Redactie - 23 juli 2017

Hillstone Networks gaat samenwerking aan met Lastline

Hillstone Networks, leverancier van oplossingen voor netwerkbeveiliging, is een technologische samenwerking aangegaan met Lastline, een aanbieder van technologie die bescherming biedt tegen cyberbedreigingen. Hillstone Networks zal op basis van een OEM-licentie het platform van Lastline gebruiken binnen zijn Cloud Sandbox-oplossing.

Zakelijke klanten profiteren volges de leverancier daarnaast van de integratie van de technologie voor malwaredetectie van Lastline in de Next-Generation Firewall (NGFW), intelligente Next-Generation Firewall (iNGFW) en CloudEdge-oplossing van Hillstone Networks.

Na een evaluatie van verschillende leveranciers viel de keuze van Hillstone Networks op Lastline vanwege de aantoonbaar betere detectieprestaties en eenvoudige integratie. Mathijs Wijbenga (foto), algemeen directeur bij Contec, de distributeur van Hillstone Networks in de Benelux: “Correlatie, of de samenhang van alle activiteiten en informatie, staat centraal in de technologie voor bestandsanalyse van Lastline, en is een belangrijk element dat toegevoegd wordt aan de intelligente malware-detectie van Hillstone. Ook de prestaties van de NGFW’s van Hillstone krijgen een sterke boost dankzij deze integratie."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!