Wouter Hoeffnagel - 21 juli 2017

SUSE en Supermicro sluiten wereldwijd partnership

SUSE en Supermicro sluiten wereldwijd partnership image

SUSE en Supermicro maken bekend een wereldwijd partnership te hebben gesloten voor het leveren van innovatieve nieuwe IT-oplossingen gebaseerd op Supermicro hardware met SUSE OpenStack Cloud, SUSE Enterprise Storage, SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications, waarbij Linux is ingebouwd. SUSE en Supermicro beantwoorden hiermee aan de vraag vanuit de markt naar ‘converged’ oplossingen.

Supermicro en SUSE hebben het complexe OpenStack geïntegreerd in een gezamenlijk aanbod. Deze all-in-one private cloudoplossing draait op SUSE YES Certified hardware en is een gevalideerde referentie-architectuur met Supermicro’s Green Computing. Deze converged cloud- en storage-oplossing biedt klanten een kant-en-klare Infrastructure as a Service private cloud met racks die naar behoefte van de klant kunnen worden opgeschaald.

Betere prestaties

De combinatie van Supermicro’s NVMe-enabled OpenStack hardware met SUSE’s software suite zorgt volgens Tom Chang, vice president of Sales and Business Development van Supermicro voor betere prestaties. Marijn de Vos (foto), Regional Director EMEA North, SUSE, verwacht dat de oplossingen traditionele, duurdere cloud- en storage-oplossingen vervangen, geven klanten meer keuze en flexibiliteit om zowel aan hun businessdoelstellingen te voldoen als hun eigen klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Supermicro en SUSE gaan tijdens SUSECON van 25 tot 29 september in Praag dieper in op hun gezamenlijke oplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!