KNNS en ESET gaan samenwerken voor een veiligere werkomgeving

21-07-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

KNNS en ESET gaan samenwerken voor een veiligere werkomgeving

IT-bedrijf KNNS gaat haar data en die van haar klanten beveiligen met de technologie van ESET. Deze samenwerking is vanaf juli 2017 van kracht.

KNNS was op zoek naar een beveiligingsoplossing waarmee ze de databeveiliging van hun klanten centraal kunnen beheren en waar nodig proactief actie kunnen ondernemen. De Nederlandse aanwezigheid en de lokale support van ESET was hierbij een grote pre. In ESET heeft KNNS niet alleen een leverancier, maar een strategische partner gevonden.

Meer tijd beschikbaar voor klanten 

Nigel Buis, Security Officer bij KNNS over de samenwerking: “De IT-security die we eerst hadden en bij onze klanten implementeerden voldeden goed, maar we wilden de volgende stap zetten. We zochten een partij die ons adviseert op dit vlak en ook in de toekomst goed integreert met onze diensten. Via de samenwerking met distributeur Pronovus hebben wij kennis gemaakt met ESET, waarin wij een strategische partner hebben gevonden. De oplossingen van ESET zijn gemakkelijk te beheren vanuit een centraal management console, waardoor wij meer tijd aan onze klanten kunnen besteden en ervoor zorgen dat zij bij de kern van de zaak blijven.”

Clayton Inge, Consultant Managed Security Services vult aan: “Wij zijn erg blij met de samenwerking, omdat we zien dat de markt zich steeds meer beweegt richting managed security. Dat KNNS samen met ons de stap richting Managed (Security) Service Provider maakt om een nog betere beveiliging aan hun klanten te kunnen bieden, is zeer waardevol en helpt ons weer in de doelstelling Nederland veiliger te maken.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Deals
Security