Lenovo AI visie tijdens zijn Tech World innovation summit

23-07-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Lenovo AI visie tijdens zijn Tech World innovation summit

Lenovo heeft tijdens haar jaarlijkse Lenovo Tech World innovation summit haar visie voor de toekomst op het gebied van AI gedeeld en een aantal concepten laten zien gebaseerd op AI zien die het leven beter maken.

Vraag tien mensen wat AI doet en je krijgt waarschijnlijk tien verschillende antwoorden, waarvan de meeste ook nog eens juist zijn. Dat is het mooie aan AI: het heeft ontzettend veel mogelijkheden. Het verandert de manier waarop we leven en werken, en hoe de wereld werkt.

Lenovo Tech World

Lenovo toonde op de Lenovo Tech World innovation summit enkele concepten gebaseerd op AI. Concepten blijven een belangrijk onderdeel van het R&D-proces omdat ze grenzen verkennen en verbreden. Door een frisse blik en feedback van klanten kan Lenovo de volgende generatie technologie, technologie, design en engineering creëren.

Meer informatie over de concepten die Lenovo lanceerde tijdens Lenovo Tech World vindt u op de eventpagina.

Nieuwe kleuren Lenovo Yoga Book

Ook kondigde Lenovo twee nieuwe kleuren aan van de Lenovo Yoga Book. De Lenovo Yoga Book is nu ook verkrijgbaar in de kleuren Ruby Rood en Parelwit. Meer informatie over de nieuwe kleuren van de Lenovo Yoga Book leest u in deze blogpost.

Terug naar nieuws overzicht