Wouter Hoeffnagel - 24 juli 2017

ACA IT-Solutions is Best New Cipher Partner van Gemalto

ACA IT-Solutions is Best New Cipher Partner van Gemalto image

ACA IT-Solutions is door IT-Security fabrikant Gemalto uitgeroepen tot Best New Cipher Partner 2017. Deze Award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gemalto Partner Event. De Award werd uitgereikt door Dirk Geeraerts (Regional Sales Director Benelux & Southern Europe van Gemalto) en Thijs Claassens (Channel Manager Netherlands van Gemalto) aan Johan Peeters (Sales Specialist van ACA IT-Solutions).

Gemalto, ook wel bekend van het merk SafeNet, is gespecialiseerd in token authenticatie, password management, single sign on en data encryptie. ACA IT-Solutions is een System Integrator en Hosting Provider. Gemalto heeft een belangrijke positie in het portfolio van ACA IT-Solutions. De Best New Cipher Partner Award kreeg ACA IT-Solutions vanwege de uitzonderlijke prestaties en complexe projecten in de afgelopen periode.

Enorme groei

“ACA IT-Solutions heeft een enorme groei doorgemaakt in 2016/2017 en sterk bijgedragen aan het resultaat voor Gemalto. Ze hebben een eigen technisch team om klanten professioneel te kunnen assisteren. Daarbij hebben zij aangetoond zeer klantgericht en innovatief te werk te gaan”, zegt Dirk Geeraerts, Regional Sales Director Benelux & Southern Europe bij Gemalto. “Zo is ACA IT-Solutions één van de eerste partners in Nederland die een Usage Based-oplossing aanbiedt, waardoor zowel grote als kleinere organisaties effectief en kosten beheersbaar gebruik kunnen maken van Gemalto. Door deze klantgerichte en innovatieve instelling heeft ACA IT-Solutions zichzelf met Gemalto sterk in de markt gezet en is de titel ‘Gemalto Best New Cipher Partner’ meer dan verdiend.”

“IT-Security is een zeer actueel gespreksonderwerp. Cybercriminelen hebben de afgelopen periode met veel succes zeer gerichte aanvallen uitgevoerd op zakelijke omgevingen. ACA IT-Solutions heeft veel ervaring met het uitrollen van complete IT-Security projecten, passend bij de specifieke situatie van de opdrachtgever. Hiervoor werden we eerder geroemd door Kaspersky Lab, Barracuda Networks en Dell EMC”, aldus Dennis Schunselaar, Corporate Sales Manager van ACA IT-Solutions. “De oplossingen van Gemalto zijn voor iedere organisatie van essentieel belang. Dit geldt voor alle organisaties met medewerkers die lokaal werken, extern werken, in het binnenland en in het buitenland. Uiteraard ook organisaties die veel werken met privacygevoelige data kunnen niet om de oplossingen van Gemalto heen. Wij helpen organisaties met het gehele traject. Van advies, design, implementatie tot en met het complete beheer en support hiervan.” 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!