Wouter Hoeffnagel - 25 juli 2017

Prianto sluit distributie overeenkomst met Quest software

Prianto sluit een distributie overeenkomst met Quest Software. Met de toevoeging van Quest Software oplossingen die bedrijven helpen om meer prestaties en productiviteit uit hun applicaties, databases, Windows infrastructuren en virtuele omgevingen te halen, wil Prianto een volgende stap naar digitale transformatie zetten.

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto vertelt: “Met de opwaartse trend van digitale transformatie wordt het ook voor onze partners belangrijker innovatieve maar robuuste oplossingen te bieden die deze transitie kunnen ondersteunen. Met Quest Software kunnen ze het IT-beheer voor of bij hun klanten moderniseren, vereenvoudigen en tegelijkertijd de kosten ervan reduceren. Hierdoor heeft de eindklant de tijd en ruimte om in bedrijfsinnovatie en digitale transformatie te investeren.”

Toegevoegde waarde

Kerry Wright, Director Distribution EMEA bij Quest Software, wijst erop dat Prianto Benelux als distributiepartner toevoegde waarde biedt. Zo beschikt het bedrijf onder meer over kennis van de connected enterprise, cloud-as-a-service en digitale transformatie.

Om op kwalitatieve wijze aan de stijgende vraag naar digitale transformatie-gerelateerde oplossingen te voldoen, richt Prianto zich in de Benelux in eerste instantie met name op de Information Management, Identity & Access, Virtueel beheer, Data Protectie en GDPR producten van Quest Software. Partners en hun eindklanten kunnen ook voor alle andere oplossingen bij Prianto terecht.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!