Wouter Hoeffnagel - 25 juli 2017

IMC Worldwide kiest voor Unit4 PSA Suite

Het internationale development consultancybureau IMC Worldwide kiest voor PSA Suite van Unit4. Met deze keuze wil het bedrijf de positieve impact van haar projecten vergroten.

IMC Worldwide zet zich in voor (kans)arme inwoners van lagelonen- en middeninkomenslanden. Dit doet het bedrijf onder meer door het ontwikkelen van harde en zachte infrastructuren, van transportnetwerken die arme boeren verbinden met afzetmarkten of gezondheids- en onderwijsfaciliteiten met gemeenschappen tot het opzetten van instanties die overheidsdiensten leveren aan de kansarmen. In 2016 werkte het bedrijf aan 112 projecten en opdrachten in meer dan veertig landen.

Eerlijke winsten

“IMC streeft ernaar om zoveel mogelijk meerwaarde te leveren aan de samenleving en onze klanten. We zetten ons in voor eerlijke winsten en bouwen aan een wereldwijd team van wereldklasse. In elk project werken we nauw samen met alle belangrijke belanghebbenden; van de kansarme inwoners en regeringen tot sponsoren en klanten. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossingen lokaal worden gedragen en geschikt zijn binnen de context van de omgeving. Op die manier voegen we zoveel mogelijk waarde toe op sociaal, economisch en milieugebied”, zegt Steve Monger, directeur van IMC Worldwide.

De laatste editie van Unit4 PSA Suite biedt een out-of-the-box front-end oplossing voor zakelijke dienstverleners. De cloudoplossing met Microsoft Dynamics 365 integratie helpt IMC om beter te presteren door real-time inzichten en verbeterd overzicht in projecten en teams. Zo kunnen ze, indien nodig, direct actie ondernemen om projecten te starten, op de juiste koers te zetten en te houden. Dankzij PSA Suite kunnen bedrijven niet alleen grotere projecten binnenhalen, maar ook beter voorspellen welke projecten de grootste impact zullen hebben.

Impact van programma’s vergroten

Monger: “We zoeken altijd naar moderne technologie die ons kan helpen om de impact van onze programma’s te vergroten en onze donateurs waar voor hun geld te geven. Unit4 PSA Suite geeft ons een volledig zicht op al onze projecten en teams, iets wat we hiervoor niet hadden. Dit verbetert de rapportage aanzienlijk. Het is van vitaal belang dat we bemanning van projecten goed beheren, want we zijn zeer afhankelijk van freelancemedewerkers. Ook maakt PSA Suite het voor ons mogelijk om vooruit te kijken en te anticiperen op veranderende eisen binnen een project.”

Voor het activeren en implementeren van PSA Suite zal IMC samenwerken met Qgate, een Britse partner van Unit4.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!