ALSO breidt Cloud Marketplace uit met TH&P´s schoonmaakservice

25-07-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ALSO breidt Cloud Marketplace uit met TH&P´s schoonmaakservice

ALSO verbreedt haar Cloud Marketplace met de periodieke dieptereiniging van werkplekapparatuur van TH&P. De dienst past goed in het Workplace-as-a-Service pakket, waar ALSO haar resellers de mogelijkheid geeft om hun eindklant een gebundelde oplossing van hardware, software en diensten tegen een vast maandelijks tarief aan te bieden.

Het structureel schoonmaken van werkplekapparatuur zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar ook voor een hogere tevredenheid onder werknemers. ALSO verwacht dat de vraag naar schone werkplekapparatuur de komende jaren verder toeneemt. Dit is vooral te danken aan het gebruik van flexwerkplekken binnen organisaties.

Aanvulling op Workplace-as-a-Service concept

“We zijn verheugd om ons consumptional business model uit te breiden en om aan de groeiende vraag naar nieuwe soorten diensten die werkplekken verbeteren te voldoen. TH&P’s schoonmaakservice is een logische aanvulling op ons Workplace-as-a-Service concept.” zegt Harald Nuij (foto), Chief Customer Officer van ALSO Nederland B.V.

“Een voordeel van het aanbieden van de dienst van TH&P is dat de resellers meer continuïteit realiseren bij ‘’eenmalige verkoop’’ van apparatuur. Door het verkopen van een onderhoudspakket, ontvangt de reseller maandelijks een vergoeding over de reeds verkochte apparatuur.” zegt Nathan Talahatu, Business Development Manager van TH&P.

Beschikbaarheid

TH&P is nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

werkplek, Cloud
Cloud