Nuance en Epson sluiten strategische samenwerking
26-07-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nuance en Epson sluiten strategische samenwerking

Nuance Communications en Epson kondigen een wereldwijd strategische partnerschap aan om de Epson klantervaring te verbeteren door Nuance document imaging oplossingen aan te bieden via Epson distributeurs en resellers.

Deze nieuwe samenwerking combineert volgens de twee partners de lage operationele kosten en milieueffecten en de hoge betrouwbaarheid van Epson printers met de mogelijkheid om afdrukken en scans op een veilige manier te controleren en te beheren, zodat de productiviteit verbetert en de operationele kosten afnemen. 

Onder het partnerschap wordt Nuance eCopy ShareScan en Equitrac Office/Express software verkocht en gedistribueerd op de innovatieve multifunctionele printers (MFP's) van Epson. Hieronder vallen ook de high-speed Workforce Enterprise WF-C20590 en de LX-10000/7000 reeks linehead printers voor het MKB en grootzakelijke werkgroepen.

Epson integreert daarnaast de Nuance OmniPage SDK in Epson scanapplicaties voor een hogere nauwkeurigheid van OCR bij het automatiseren van de documentwerkstromen en bundelt Nuance Power PDF-software met verschillende Epson document scanners.

Terug naar nieuws overzicht