Wouter Hoeffnagel - 27 juli 2017

Tech Data Azlan distribueert Informatica data management oplossingen

Tech Data Azlan distribueert Informatica data management oplossingen image

Azlan, Tech Data’s value-added divisie gericht op Enterprise IT-oplossingen, sluit een strategisch partnership met Informatica, leverancier van Enterprise Cloud Data Management en gespecialiseerd in data-gedreven digitale transformatie. De nieuwe distributie-overeenkomst voor Nederland, België en Luxemburg helpt klanten te transformeren naar een datacentrische organisatie.

De nieuwe overeenkomst biedt Tech Data Azlan de mogelijkheid om de datamanagement oplossingen van Informatica in projecten bij klanten aan te bieden om Big Data-, Cloud Data-, of Data Security-projecten te realiseren.

De juiste beslissingen nemen

Bedrijven zoeken momenteel intensief naar oplossingen voor het koppelen en opruimen van verschillende informatiebronnen om nieuwe, waardevolle kennis te verkrijgen en zodoende de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Daarnaast zoeken wij oplossingen om data-gedreven processen te automatiseren. Organisaties hebben behoefte aan geïntegreerde oplossingen voor datamanagement oplossingen om de toegevoegde waarde door persoonlijke benadering van de klant te bereiken en tegelijkertijd te voldoen aan de hoge eisen van de beveiliging van persoonsgegevens. Informatica biedt bedrijven een oplossing die gevoelige gegevens inzichtelijk maakt door analyse en risico-evaluatie en toepassingen voor remedie.

Marc van Ierland (foto), Director Tech Data Azlan Nederland, geeft aan dat de beoogde partner voor de Informatice-oplossingen naast de systeem integrators en consultancybedrijven ook de Value Added Resellers zijn die data- integratie en veiligheid op het gebied van big data aanbieden en hun oplossingsportefeuille willen uitbreiden.

Gefragmenteerde datasilo’s combineren

"Omdat het volume en de verscheidenheid van gegevens nog steeds in een ongekend tempo stijgen, gaan organisaties naar Informatica om hen te helpen gefragmenteerde datasilo's te combineren en de storende kracht en de waarde van hun informatie activa te maximaliseren", aldus Vincent Harmsen, VP Northwest EMEA, Informatica. Harmsen geeft aan verheugd te zijn samen te werken met Tech Data in de Benelux. Aangezien data de basis vormt voor digitale transformatie, verwacht Harmsen dat het Informatica- en Tech Data- partnerschip organisaties zal helpen om door middel van data-driven oplossingen hun digitale agenda te versnellen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!