Wouter Hoeffnagel - 27 juli 2017

OutSystems organiseert evenementen over low-code en digitale transformatie

OutSystems organiseert evenementen over low-code en digitale transformatie image

OutSystems, leverancier van een low-code ontwikkelplatform, kondigt zijn jaarlijkse wereldwijde eventserie NextStep aan. CEO’s, CIO’s, IT-professionals en businessmanagers komen dit najaar samen in Portugal, Nederland en de VS voor leerzame kennissessies, interessante succesverhalen en inspirerende keynotes.

NextStep Global 2017 gaat van start op 18 en 19 september in Lissabon, Portugal. Op 10 oktober krijgt NextStep een vervolg in het NBC in Nieuwegein. De afsluitende conferentie vindt plaats op 1 en 2 november in Chicago.

Digitale transformatie versnellen

De evenementenserie staat dit jaar geheel in teken van het versnellen van de digitale transformatie. Overal ter wereld zijn bedrijven momenteel bezig met het ontwikkelen van nieuwe digitale dienstverlening om zich te onderscheiden van concurrenten. Tijdens NextStep zien CIO’s, IT-architecten en ontwikkelaars hoe ze hun ontwikkelprocessen kunnen versnellen zodat ze koploper worden bij de digitale transformatie in hun branche.

De eerste keynotes zijn inmiddels bekend en worden gegeven door onder meer voormalig NASA-astronaut Scott Parazynski, autocoureur Antonio Felix da Costa en digitaal veteraan en auteur van “iDisrupted”, John Straw. Daarnaast verzorgen industrieanalisten van Forrester en Gartner, experts van OutSystems en diverse klanten en partners informatieve sessies waar de bezoeker zijn kennis kan bijspijkeren en geïnspireerd kan raken door sterke staaltjes digitale transformatie.

“In het huidige tijdperk staat digitale transformatie bovenaan de agenda”, zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. “Tijdens onze NextStep evenementen brengen we de beste en slimste mensen bij elkaar om de digitale transformatie in een stroomversnelling te doen belanden.”

Meer informatie en registreren

Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.outsystems.com/nextstep

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!