Witold Kepinski - 28 juli 2017

ICT Group en Cisco sluiten partnership voor Digitale Transformatie

Vanwege de toenemende vraag aan IoT (internet of Things) toepassingen en verdere digitalisering binnen de industriële sector, hebben ICT groep en Cisco een partnership gesloten. Deze samenwerking is een logisch vervolg op de samenwerking van Cisco en Microsoft rondom IoT zoals recent is aangekondigd.

ICT groep heeft met haar kennis van de industriële markt en de kennis van zowel Microsoft en Cisco alles in huis om verdere digitalisering binnen deze markt vorm te geven, aldus Aart Wegink, Director Digital Transformation ICT Group “De samenwerking heeft tot doel om binnen de industriële sector “Industry proven” technologieën te leveren die de integratie tussen het IT en OT domein (operationele technologie) op een veilige en betrouwbare wijze weten te realiseren.

“ICT Group is een visionair en autoriteit in het OT domein. We zijn trots dat ICT Group hand in hand met Cisco de brug wil slaan tussen de IT en OT werelden om onze gezamenlijke klanten binnen de segmenten utilities, manufacturing en mobiliteit te helpen de route naar de digitale wereld succesvol in te zetten. De noodzaak om technologische silo’s open te breken voor efficiency, data ontstluiting en analytics toe te passen op werkprocessen en systeemperformance en cyber security als business enabler brengt ons samen in een veelbelovende combinatie”, aldus Daan de Groot Channel Lead Cisco Nederland.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!