Wouter Hoeffnagel - 28 juli 2017

Hoe realiseert u digitale transformatie met analytics?

Hoe realiseert u digitale transformatie met analytics? image

Hoe realiseert u digitale transformatie met analytics? Deze vraag staat centraal tijdens de Analytics Experience op 17 en 18 oktober in Amsterdam.

Op dit event delen nationale en internationale organisaties zoals het Russische Rostelcom PJSC, Barclays Bank, het Oostenrijkse Ministerie van Financiën, Griekse verzekeraar INTERAMERICAN en het Nederlandse UMCU, ervaringen en uitdagingen op het gebied van AI, IoT, machine learning, risicomanagement, fraudedetectie en de GDPR.

Tijdens de Analytics Experience worden keynotes gegeven door onder andere:

  • Ajay Agrawal, Professor of Entrepreneurship van de Universiteit van Toronto en oprichter van het ‘Creative Destruction Lab’, waarbinnen de grootste verzameling bedrijven zich bezighoudt met AI.
  • Dr Hannah Fry, lecturer in ‘the Mathematics of Cities’ bij het Centre for Advanced Spatial Analysis van UCL (University College London). Fry bestudeert patronen in menselijk gedrag in stedelijke gebieden. Haar onderzoeksgebieden lopen uiteen van sociale problematiek, tot winkelen en transport tot criminaliteit en terrorisme.
  • Jim Goodnight, CEO en oprichter van SAS. Hij spreekt over de huidige ontwikkelingen op het gebied van analytics, digitale transformatie en de toekomst van de organisatie.

Programma en aanmelden

Bekijk hier het gehele programma van de Analytics Experience. U kunt zich hier inschrijven voor het event.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!