BusinessCom wordt distributeur in de Benelux van Jabra’s (GN Audio) zakelijke portfolio

03-08-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

BusinessCom wordt distributeur in de Benelux van Jabra’s (GN Audio) zakelijke portfolio

Jabra (GN Audio), fabrikant van intelligente audio-oplossingen, is per 1 juli 2017 de samenwerking aangegaan met BusinessCom. Hierdoor is BusinessCom vanaf heden Authorized Distributor in the Benelux. Dit melden Martijn Voogt (Channel Marketing Manager B2B Benelux) en Maud Brissaud (Distribution Manager EMEA South) van Jabra.

Marktaandeel vergroten
De samenwerking heeft betrekking op de distributie van Jabra’s zakelijke oplossingen gericht op call center- en office-omgevingen. “Door de toevoeging van BusinessCom aan het distributiekanaal van Jabra in de Benelux kunnen we gezamelijk een nieuwe markt aanboren waarmee we beiden ons marktaandeel kunnen vergroten. Al dan niet in combinatie met het My-Connect cloudcommunicatie platform. Dit biedt voor ons en het resellerkanaal nieuwe kansen in een groeiende en dynamische markt”, aldus Martijn Voogt en Maud Brissaud.

Proactieve samenwerking
“Door de samenwerking met Jabra zijn we in staat om onze resellers te voorzien van een oplossing waar wij als organisatie honderd procent achter staan”, vertelt directeur BusinessCom, Pieter van Eldonk. “Niet alleen vanwege de kwaliteit maar ook door onze proactieve samenwerking en de potentie die we samen zien in de huidige markt. Ik ben ervan overtuigd dat we met de huidige en toekomstige ontwikkelingen in cloud communicatie, maar ook in traditionele telefonie, de oplossingen van Jabra samen met de resellers tot een essentieel onderdeel kunnen maken van de totale propositie. Niet in de laatste plaats door middel van ons My-Connect cloudcommunicatie platform.”

Terug naar nieuws overzicht