ALSO voegt Microsoft 365 Business Preview toe aan Cloud Marketplace

03-08-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ALSO voegt Microsoft 365 Business Preview toe aan Cloud Marketplace

ALSO lanceert een preview versie van Microsoft 365 Business in de Cloud Marketplace. Hiermee kunnen resellers van ALSO profiteren van een gratis proefperiode van maximaal 4 maanden voordat het product volledig beschikbaar is. Microsoft 365 Business bevat een reeks productiviteits- en samenwerkingshulpmiddelen die beschikbaar zijn in Office 365 Business Premium, evenals beveiligingsfuncties, inclusief upgraderechten voor Windows 10 Pro, Zero Touch Deployment, Mobile Application Management (MAM) en Mobile Device Management (MDM) mogelijkheden. Het SMB-vriendelijke aanbod geeft resellers, zelfs met weinig IT-middelen, een hulpmiddel om hun klanten te helpen de productiviteit te verhogen.

"We werken al maanden met Microsoft samen om een nieuwe en moderne werkplekervaring te creëren voor kleine en middelgrote bedrijven. Microsoft 365 Business helpt onze resellers om de winstgevendheid te verhogen, de beveiligingsbehoeften aan te pakken en een betere klantenervaring te leveren, allemaal met behulp van ons Cloud Marketplace platform," aldus Jan Bogdanovich, Chief Transformation Officer bij ALSO.

Diepere integratie Cloud Marketplace

In de komende maanden zal ALSO ook een diepere integratie aanbieden op de Cloud Marketplace, waaronder Windows AutoPilot en MDM-managementmogelijkheden, waarmee de implementatie van Microsoft 365 Business voor nieuwe klanten geautomatiseerd en vereenvoudigd wordt.

Om een volledige innovatieve oplossing voor de SMB-markt te bieden, wordt Microsoft 365 Business beschikbaar als een ALSO Workplace-as-a-Service (WaaS) oplossing in Q4. WaaS is ook een turn-key IT-oplossing die bedrijven alles biedt wat ze nodig hebben zonder voorafgaande investeringen: laptops, cloud services, licenties, financiering, diensten en ondersteuning, allemaal op basis van een maandelijks abonnement.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

cloud