Arrow ECS lanceert omvangrijk IoT Innovator Program
03-08-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Arrow ECS lanceert omvangrijk IoT Innovator Program

Value Added Distributeur Arrow ECS kondigt de lancering aan van zijn 'Things Evolved: IoT Innovator Program'. Dit nieuwe initiatief voor de EMEA-regio moet de ontwikkeling van een Internet of Things (IoT) ecosysteem mogelijk maken en kanaalpartners faciliteren op dit vlak.

Arrow ECS heeft een unieke positie op de IoT-markt door zijn brede portefeuille die alle lagen van een IoT-stack beslaat, uiteenlopend van elektronische componenten tot IT-oplossingen. Met het Innovator Program van Arrow ECS kunnen de channel en IoT-solutionproviders profiteren van de aanwezige kennis en kunde op IoT-gebied en van alle andere diensten die Arrow ECS levert, zoals remote management en monitoring, support, design, integratie, training, marketing en financiële oplossingen.

Het IoT Innovator Program stelt Arrow’s channelklanten in staat hun eindklanten de meest complete IoT-oplossingen te bieden. Om deze aanpak te ondersteunen en de marktontwikkeling van IoT te versnellen, ontwikkelt Arrow ECS specifieke IoT-stacks. Dat doet het bedrijf in samenwerking met nieuwe, gespecialiseerde oplossingsaanbieders die zich al gevestigd hebben in relevante IoT-verticals zoals smart cities, industriële IoT, gezondheidszorg en automotive/transport.

Sensor-to-sunset

Een belangrijk onderdeel van het Innovator Program is de koppeling van deelnemende Things Evolved-partners aan IoT-projecten die Arrow genereert vanuit zijn brede activiteiten op het gebied van sensoren en connectiviteit. Things Evolved-klanten profiteren hierbij van Arrow's expertise in het verzamelen en transporteren van IoT-data.

"Ons IoT innovatieprogramma is het meest omvangrijke channel-initiatief binnen de complexe zakelijke IoT-industrie," zegt Bart van Rheenen, managing director Benelux bij Arrow ECS. "In het licht van onze sensor-to-sunset-strategie is Arrow de enige wereldwijde distributeur die in staat is om betrouwbare en veilige IoT-oplossingen te bieden die alle technologische aspecten omvatten. Met ons full-service IoT-programma op basis van solutionstacks en professional managed services biedt Arrow ECS het kanaal unieke nieuwe verkoopmogelijkheden."

Solutionproviders zullen veel voordelen ondervinden van deelname aan Arrow's IoT Innovator Program, zoals:

• Toegang tot de IoT-solutionstacks met daarin alle aspecten van sensoren, connectivity, cloud, analytics, security, IT-infrastructuur, managed services tot en met end-of-life asset disposition

• Certificering van de Arrow Things Evolved Partner-accreditatie

• Bedrijfsanalyses van het Arrow IoT-verkoopteam

• Gekwalificeerde leads en opname in IoT-projecten

• IoT-trainingen en -marketing expertise

Terug naar nieuws overzicht

Tags

IoT