Redactie - 06 augustus 2017

HP introduceert nieuw point-of-sale verkoopsysteem ElitePOS

HP introduceert nieuw point-of-sale verkoopsysteem ElitePOS image

HP inc. introduceert het nieuwe point-of-sale verkoopsysteem, de all-in-one HP ElitePOS. Door het innovatieve design en de verbeterde beveiliging en prestaties moderniseert HP de traditionele winkelervaring. Het bedrijf werkt nauw samen met toonaangevende retail- en horecabedrijven en partners om de technologie, en daarmee de winkelervaring voor klanten, te verbeteren.

Ervaring verandert

E-commerce verandert de winkelervaring voor de consument. Verkooppartners doen er goed aan om het gedrag van de consument te begrijpen door data te verzamelen en te analyseren, op basis daarvan kunnen ze een betere klantervaring aanbieden. Uit onderzoek van InReality blijkt dan ook dat 69 procent van de klanten meer aankopen zouden doen als zij toegang hebben tot digitale zelfbedieningsmiddelen zoals interactieve schermen en online productinformatie en (ver)koopmogelijkheden. Technologieën inzetten om processen te stroomlijnen die de omzet kunnen verhogen, zijn van cruciaal belang in de hedendaagse retailomgeving.

Slachtoffer van hackers

De retailindustrie is helaas steeds vaker slachtoffer van hackers. Volgens Verizon werd 64 procent van de inbraken veroorzaakt door toetredingen tot verkoopsystemen. HP besteed veel aandacht de veiligheid van technologieën en verbetert met de ElitePOS de beveiliging voor de retailindustrie, met zowel hardware- als softwarebeveilingsfuncties. Daarnaast beschikt de ElitePOS over een prachtig modulair en functioneel ontwerp en de mogelijkheden om klanten en verkooppunten te ondersteunen in het sneller en makkelijker winkelen. Deze functies bestaan onder andere uit: interactieve ondertekeningen, zelfbedieningstoepassingen en extra informatie- en productaanvragingen.  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!