Tintri sluit zich aan bij Dutch Hosting Provider Association

08-08-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tintri sluit zich aan bij Dutch Hosting Provider Association

Tintri, leverancier van zakelijke cloud-platforms, maakt vandaag bekend dat het Technology Partner is geworden van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Dit is een alom gerespecteerde belangenorganisatie voor Nederlandse cloud- en hostingproviders. De samenwerking met de DHPA biedt Tintri een ideaal platform voor het uitwisselen van kennis en best practices op het gebied van zakelijke clouds en het versterken van zijn relaties met belangrijke spelers in de regio.

Belangen behartigen

De DHPA behartigt de belangen van een groeiende sector die een sleutelrol vervult binnen de Nederlandse economie, voor werkgelegenheid zorgt en een belangrijke bijdrage levert aan het Nederlandse bruto nationaal product. De Nederlandse internetsector faciliteert een groot deel van de omzet van de Europese e-commercemarkt en speelt een steeds belangrijkere rol in sectoren die door de opkomst van de cloud een digitale transformatie doormaken.

Verbeterde schaalbaarheid

“We vinden het geweldig om officieel samen te werken met de DHPA. Dit stelt ons in staat om onze banden met belangrijke spelers in de cloud- en hostingmarkt aan te halen en om samen met andere bedrijven, leveranciers, en invloedrijke partijen onze zakelijke cloud-expertise beschikbaar te stellen aan deze regio”, zegt Verron Martina, senior systems engineer bij Tintri. “De zakelijke cloud-oplossingen van Tintri stellen Nederlandse bedrijven in staat om te profiteren van verbeterde schaalbaarheid, automatisering en analysemogelijkheden. Ons platform biedt ICT-teams de gemoedsrust die gepaard gaat met de wetenschap dat hun bedrijfskritische applicaties veilig zijn binnen hun vier muren.” 

Goede aanvulling

Ruud Alaerds, directeur van de stichting DHPA: “Het doet ons een genoegen om Tintri te verwelkomen als Technology Partner. Partijen als Tintri bieden ons de mogelijkheid om kennis uit te wisselen binnen ons netwerk en het gebruik van de beste zakelijke cloud-technologie te bevorderen. De ervaring en expertise van Tintri vormen een perfecte aanvulling op de vaardigheden van de technische en operationele professionals binnen ons netwerk.” 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hosting, Cloud, dhpa
Cloud