Kaseya introduceert nieuwste versie van Traverse
10-08-2017 | door: Redactie

Kaseya introduceert nieuwste versie van Traverse

Kaseya, leverancier van complete IT-managementoplossingen voor MSP’s en middelgrote bedrijven, komt met een nieuwe versie van Traverse, het platform voor netwerkmonitoring en -management. De update is een baanbrekende, uniforme monitoringoplossing die gebruikers voorziet van holistisch, realtime inzicht in de prestaties van hybride IT-infrastructuren en datacenters. De oplossing biedt organisaties een servicegeoriënteerde, proactieve benadering van netwerkperformancemanagement voor optimale uptime, positieve bedrijfsresultaten en het eenvoudig monitoren en beheren van netwerken en datacenters. Daarnaast voorziet Traverse de IT-afdeling van geïntegreerde alerts voor het beter opsporen van storingen en snellere probleemoplossing.

“Onze klanten zijn van ons afhankelijk voor de prestatie van hun netwerken. In feite leggen ze het succes van hun bedrijf in onze handen”, zegt Patrick Zimmer, hoofd Wholestack Solutions bij LLC. “Traverse is een indrukwekkende oplossing die zowel netwerkinzicht biedt, als de mogelijkheid om actie te ondernemen, zodat we de omgevingen van onze klanten op effectieve wijze kunnen monitoren en beheren. Onze klanten vertrouwen op onze expertise om te zorgen voor optimale tijdinzet van hun netwerken, en het selecteren van de best-in-breed tools die ons helpen de beste oplossing op het juiste moment te leveren.”

Moderne bedrijven – van mkb tot wereldwijd opererende organisaties – maken gebruik van verschillende soorten hardware- en softwaretechnologieën. Het beheren en optimaliseren van dit soort oplossingen is een uitdaging en vergt een zeldzame combinatie van expertise en technische knowhow. IT-uitgaven blijven stijgen en elke dag worden er meer devices en applicaties toegevoegd aan het netwerk. Daarom is het belangrijk dat bedrijven van elke omvang hun IT-infrastructuur proactief monitoren en beheren. Kaseya’s Traverse biedt IT-teams en MSP’s een bewezen, kosteneffectieve oplossing voor het monitoren en beheren van hun hybride omgeving. De intuïtieve interface voorziet in een gedetailleerde visualisatie en proactieve alerts om infrastructuurtechnologie en businessperformance op elkaar af te stemmen. Het uitgebreide, servicegerichte overzicht voorziet IT-afdelingen en MSP’s van informatie over eventuele complicaties met betrekking tot de website, het datacenter en netwerk, zodat zij kunnen ingrijpen voordat eindgebruikers er last van hebben.

“Traverse draagt bij aan zowel de productiviteit als de servicemogelijkheden van ons team”, zegt Nick Smit, Service Manager bij Axians. “De snelle implementatie, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide ondersteuning van verschillende soorten apparaten maakt van Traverse de beste oplossing voor netwerkmonitoring en -beheer. De verwachtingen van onze klanten op het gebied van netwerkbeschikbaarheid blijven groeien, maar we zijn er zeker van dat Traverse met onze organisatie meegroeit.”

“De consequenties van downtime kunnen zeer ernstig zijn. Vandaar dat elke organisatie de gezondheid van haar IT-infrastructuur moet monitoren”, zegt Mike Puglia, Chief Product Officer van Kaseya. “De nieuwste Traverse-update onderstreept hoe belangrijk het voor ons is om onze klanten de meest uitgebreide en complete IT-managementoplossing in de markt te bieden. Met uitstekende automatisering, nieuwe praktische inzichten en verbeterde integratie met het Kaseya IT Complete-platform zorgt Traverse voor effectieve, voorspellende en praktische netwerkoptimalisatie.”

Traverse 9.5 bevat de volgende nieuwe functies en mogelijkheden.

Automatiseringsprofielen

 • Vermindert handmatige testconfiguraties door tijdens het discovery-proces automatisch aangepaste en vooraf bepaalde monitoringpolicy’s toe te passen op devices, afhankelijk van de device-eigenschappen.
 • Versnelde device-set-up en change management-monitoring voor bedrijven.
 • Vermindert voor MSP’s de tijd die het onboarden van nieuwe klanten in beslag neemt, met negentig procent.
 • Regels zijn eenvoudiger te creëren en aan te passen voor honderden attributen, inclusief de klant, regio en afdeling.

Panorama 2.0

 • Een update van de Panorama-visualisatie-interface in Traverse introduceert slimme acties, direct toegankelijk via het netwerktopologieoverzicht voor het sneller vaststellen van problemen en verbeterd IT-beheer.
 • Een gedetailleerd dashboard voorziet administrators van een snel inzicht in devices, applicaties en afhankelijkheden in een eenvoudig te begrijpen, dynamische lay-out.
 • Krachtige filters gebaseerd op locatie en type applicatie, helpen administrators bij het inzoomen op een bepaald gebied of het verkrijgen van een groter, bedrijfsbreed overzicht van het netwerk.
 • Nieuwe HTML5-rendering geeft technici toegang vanaf elke telefoon, tablet, laptop of werkplek.

Live Connect-integratie

 • Naadloze integratie met Kaseya Live Connect stelt administrators in staat servers en workstations waarop de Kaseya-agent is geïnstalleerd, van afstand in te zien en te beheren. Gebruikers hebben nu toegang tot meer informatie over de servicestatus van de systemen en het beheer ervan, en hebben toegang tot een desktop die zich op een andere locatie bevindt, zonder de Traverse-interface te verlaten.
 • Dankzij de zeer snelle verbinding kunnen administrators op afstand problemen met netwerkapplicaties sneller en eenvoudiger vaststellen en oplossen.
 • De combinatie van Kaseya’s IT Complete-oplossingen biedt meer IT-inzichten en operationele effectiviteit via een centraal beheerd IT-platform. 
Terug naar nieuws overzicht

Tags

management