Oracle lanceert next-generation Cloud Applications
10-08-2017 | door: Redactie

Oracle lanceert next-generation Cloud Applications

Oracle introduceert nieuwe functies en verbeteringen van Oracle Cloud Applications. Versie 13 van Oracle Cloud Applications is een uitbreiding van de breedste, diepste en snelst groeiende cloudapplicatiesuite in de branche. De innovaties in deze nieuwe versie verbeteren de gebruikerservaring en bieden meer mogelijkheden voor zakelijke gebruikers door het hele bedrijf, zoals klantenservice, de financiële afdeling, HR en supply chain-professionals.

“We ondersteunen organisaties, van groot tot klein, graag bij het transformeren van hun kritische bedrijfsfuncties om hun groei te stimuleren en ze te helpen competitief te blijven”, zegt Steve Miranda, executive vice president of applications development bij Oracle. “Met de nieuwste versie van Oracle Cloud Applications introduceren we honderden nieuwe innovaties, zoals grote verbeteringen van onze supply chain management-suite. Daarmee helpen we klanten bij het creëren van intelligente, connected en klantgerichte supply chains. Daarnaast introduceren we een gloednieuwe oplossing die de kloof tussen sales en klantenservice kleiner maakt en zo de klantervaring verbetert. Verder verbetert de nieuwe release ook de ervaring van gebruikers en bevat deze klantgerichte veranderingen voor human resources en financiële afdelingen.”

Oracle Cloud Applications biedt een complete, volledig geïntegreerde suite van applicaties waarmee organisaties bedrijfsflexibiliteit verhogen en kosten verlagen. De nieuwste versie bevat nieuwe functies en verbeteringen van Oracle Supply Chain Management (SCM) CloudOracle Customer Experience (CX) Cloud SuiteOracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud en Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud. Daarnaast verbetert Oracle de algehele gebruikerservaring van Oracle Cloud Applicaties. Klanten kunnen hun ervaring nu personaliseren voor meer productiviteit, inzicht en betere samenwerking.

Oracle SCM Cloud

Oracle SCM Cloud biedt het end-to-end-overzicht, -inzicht en -mogelijkheden die organisaties nodig hebben om slimme supply chains te creëren. Versie 13 van Oracle SCM Cloud – de meest uitgebreide SCM-suite in de cloud – introduceert meer dan tweehonderd belangrijke functies en zes nieuwe producten: Sales and Operation Planning, Demand Management, Supply Planning, Collaboration, Quality Management en Maintenance. Deze innovaties veranderen traditionele supply chain-systemen in connected, uitgebreide flexibele en klantgerichte supply chain-managementfuncties. Zo helpt Oracle organisaties bij het transformeren van hun bedrijfsmodellen om te voldoen aan snel veranderende bedrijfseisen.

Oracle CX Cloud Suite

Door een vertrouwd bedrijfsplatform te bieden dat klantdata, -ervaringen en resultaten combineert, maakt Oracle CX Cloud Suite een slimmere aanpak mogelijk voor klantervaringsmanagement en initiatieven voor bedrijfstransformatie. Versie 13 van Oracle CX Cloud Suite introduceert nieuwe innovaties in Oracle Sales Cloud, waaronder verbeterde mogelijkheden voor mobiel en datavisualisering en een reeks nieuwe mogelijkheden die de productiviteit van salesmedewerkers verhogen. Daarnaast breidt Oracle zijn CX Cloud Suite uit met Oracle Engagement Cloud: een nieuwe oplossing die sales- en servicemogelijkheden combineert. Voor meer klanttevredenheid en trouwe klanten en meer kansen voor up-selling.

Oracle ERP Cloud

Oracle ERP Cloud, het marktleidende en meest complete, moderne en veilige financiële platform, wordt naadloos geleverd via de Oracle Cloud. Oracle ERP Cloud helpt organisaties bij het verhogen van bedrijfsflexibiliteit, het verlagen van kosten en het verminderen van IT-complexiteit, om zo innovatie en bedrijfstransformatie te stimuleren. Versie 13 van Oracle ERP Cloud is een uitbreiding van de breedste en meest geïntegreerde cloud in de branche. Met diepte en breedte bieden Financials, Procurement, en Project Portfolio Management (PPM), organisaties de mogelijkheid om sneller te innoveren via diepere domeinfunctionaliteiten zoals Dynamic Discounting en Multi-Funding. Branchebrede dekking voor betere opleidingen, financiële dienstverlening en productie en uitgebreide landlokaliseringen voor India en Brazilië, stellen daarnaast organisaties van verschillende formaten en in verschillende branches en locaties in staat om snel en eenvoudig van de nieuwe versie te profiteren.

Oracle HCM Cloud

Oracle HCM Cloud voorziet organisaties van moderne HR-technologieën die samenwerking mogelijk maken, talentmanagement optimaliseren, compleet inzicht bieden in het personeelsbestand, bedrijfsefficiëntie verhogen, en het voor iedereen eenvoudiger maken om vanaf welk apparaat dan ook verbinding te maken. 80 procent van de verbeteringen in versie 13 van Oracle HCM Cloud zijn klantgericht – dat toont wel aan dat Oracle klantsucces hoog in het vaandel heeft staan. Versie 13 is een verbetering van Oracle’s complete, end-to-end-oplossing voor alle HCM-processen, met de introductie van uitgebreide personalisatie van gebruikerservaring en branding en de toevoeging van extra Tier 1-lokaliseringsondersteuning. Daarnaast biedt het meer mogelijkheden voor bedrijven met zeer flexibele werkroosters, zoals in de retail en de gezondheidszorg.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

cloud