Cloubrid breidt haar diensten uit naar UK
11-08-2017 | door: Redactie

Cloubrid breidt haar diensten uit naar UK

Cloubrid breidt haar diensten uit naar de UK. Dit meldt Odin Nijenhuis, verantwoordelijk voor business development bij Cloubrid.

"Sinds de start van Cloubrid in Nederland begin 2016 zien wij een enorme toename in vraag vanuit het NetApp, Microsoft en AWS partner kanaal. Veel partners stellen zich de vraag zelf nog managed cloud diensten te ontwikkelen, of deze in te kopen. Veelal wordt er vanuit een druk op resources en lopende projecten besloten om dergelijke diensten als OEM in het portfolio op te nemen. Wij hebben 100% partner focus", zo stelt Odin Nijenhuis, business development Cloubrid. "Dit brengt ons in de unieke positie om vanuit onze expertise diensten te ontwikkelen die in lijn liggen met de cloud transitie van klanten. Deze kennis wordt binnen Cloubrid geborgd door haar zusterorganisatie TechnologyGarden. Zo hebben wij in samenwerking met NetApp en Equinix platformen en diensten gebouwd waarmee de eindklant haar data transparant en consistent kan verplaatsen van, naar en tussen alle mogelijke locaties: on premise, private en publieke cloud. Uniek hieraan is dat de diensten tevens de connectiviteit en SLA garanties omvatten. De eindklant ervaart dus een single SLA over de gehele keten, inclusief diensten van hyperscalers als AWS en Microsoft Azure."

Als onderdeel van deze dienst wordt tevens een SecureS3 platform geboden: Secure omdat data in lokale datacenters wordt opgeslagen, voorzien van lokale servicedesk en SLA. Nijenjuis: "Kortom, wel de voordelen van hyperscaler diensten, niet de nadelen! De aandacht vanuit het partner kanaal is niet alleen binnen Nederland groeiende. Meer en meer NetApp partners binnen Europa worden vanuit diverse NetApp en Equinix partner programma’s gewezen worden op de unieke diensten van Cloubrid. Zo is de eerste stap inmiddels buiten Nederland gezet met de oprichting van Cloubrid UK. Volgende in lijn zijn de Duitstalige landen en Scandinavië. De diensten zijn volgens een blueprint gebouwd, in partnership met Equinix en NetApp. Opgezet om eenvoudig uit te rollen binnen die landen waar deze partijen aanwezig zijn. Nijenhuis voegt toe: gelukkig is deze blueprint gebouwd met wereldwijd vertegenwoordigde marktleiders, dus het mag duidelijk zijn dat onze ambitie ligt in het bouwen van een mondiale managed serviceprovider voor het partnerkanaal."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud