De Jong & Laan kiest voor GAC Business Solutions en Microsoft
11-08-2017 | door: Redactie

De Jong & Laan kiest voor GAC Business Solutions en Microsoft

De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. De accountancyorganisatie gaat werken met één geïntegreerd beheersysteem op basis van Microsoft Dynamics 365.

Algemeen directeur van GAC Erik van Driel: “De Jong & Laan en GAC delen een duurzame visie op ondernemen en stellen beiden de klant centraal. Dat is een mooie basis om, samen met Microsoft, de Digitale Transformatie voor deze organisatie verder vorm te geven.” 

De Jong & Laan is een zelfstandige accountantskantoor voor het noorden, oosten en midden van Nederland. Er werken meer dan 700 professionals vanuit 25 lokale vestigingen. Ondernemers hebben zo altijd een meedenkende accountant in de buurt; iemand die het wel en wee van de lokale markt kent. GAC zorgt voor geïntegreerde ondersteuning op basis van Dynamics 365 NAV en CRM. Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot informatie. Zij kunnen optimale dienstverlening garanderen met behulp van een 360 graden klantbeeld, aldus Van Driel.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP, CRM