TechnoDag van Eaton zet spotlights op industrieel IoT
11-08-2017 | door: Redactie

TechnoDag van Eaton zet spotlights op industrieel IoT
(12-10-2017)

Eaton Industries organiseert op 12 oktober 2017 in de Cinemec Ede de TechnoDag Internet of Things speciaal voor kleine en middelgrote machinebouwers, OEM’s en industriële ondernemingen. Een dag lang zet Eaton samen met specialisten in digitale transitie de spotlights op de wereld van M2M, CODESYS, HMI, OPC-UA, PLC, OOP en cloudcommunicatie. Het Internet of Things luidt de nieuwe industriële revolutie in.

Het Internet of Things zorgt ervoor dat machines met elkaar, met overkoepelende systemen en met de cloud communiceren. Traditionele industrie wordt Smart Industry en dat biedt machinebouwers én industriële ondernemingen mooie kansen. Tijdens de Technodag van Eaton Industries op donderdag 12 oktober laten sprekers van T-Systems, Extend Smart Coding, Action Learning Academy en Eaton zien waarom slimme machinebouwers en eindgebruikers niet meer om het Internet of Things heen kunnen en hoe cloudcommunicatie veilig gerealiseerd kan worden.

Live meekijken bij demonstratie ‘verslimming’

Deelnemers  kunnen live meekijken tijdens een demo waarin data uit een slim gemaakt component, gekoppeld aan een in CODESYS geprogrammeerde PLC, door middel van object georiënteerd programmeren (OOP) in de HMI naar de cloud wordt gebracht. Eaton presenteert de nieuwe XV300-serie HMI bedienpaneel en XC300-serie PLC. Tijdens de afsluitende netwerkborrel is er bovendien gelegenheid om via de Hololens een blik in de (nabije) toekomst te werpen.

12 oktober 2017, 9:00 – 17:30 uur, Cinemec Ede

Meer informatie is te vinden op www.eaton.nl/iot. Daar kunnen kleine en middelgrote machinebouwers en andere geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de gratis Eaton TechnoDag Internet of Things. Er is plaats voor 150 deelnemers.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Agenda, event