Pink Elephant biedt met TimeXtender data warehouse automation

16-08-2017 | door: Witold Kepinski

Pink Elephant biedt met TimeXtender data warehouse automation

Pink Elephant Business Intelligence is de nieuwe reseller van TimeXtender, een Deense softwareleverancier gespecialiseerd in data warehouse automation. TimeXtender is een platform voor data warehousing waar data gedocumenteerd en traceerbaar zijn. Het maakt inzichtelijk van welke bron data afkomstig zijn en welke personen toegang hebben tot deze gegevens. Daarmee helpt het platform organisaties te voldoen aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 ingaan.

Daarnaast reduceert TimeXtender de implementatietijd van een data warehouse met bijna zeventig procent. De data en analyses kunnen worden weergegeven in BI-tools van Qlik, gezamenlijke partner van Pink Elephant en TimeXtender.

Simpel en tijdbesparend

“Data warehouses zijn complex en tijdsintensief om te bouwen. TimeXtender zorgt door middel van data warehouse automation dat het bouwen van een data warehouse simpeler, sneller en betrouwbaarder gaat. De koppeling met Qlik zorgt dat organisaties relevante analyses kunnen maken, wat continu waarde oplevert voor de business,” aldus Dave Jansen, Director Pink Elephant Business Intelligence.

“Pink Elephant is voor ons een waardevolle Business Intelligence partner,” zegt Hans van der Meij, Regional Director Benelux van TimeXtender. “Met dit partnership zorgen we samen voor betere end-user control, eenvoudig beheer, security, en natuurlijk relevante analyses en inzichten in waardevolle data.” 

Foto: Hans van der Meij (l., TimeXtender) en Dave Jansen (r., Pink Elephant Business Intelligence) zetten handtekening onder partnership.

Terug naar nieuws overzicht