Redactie - 17 augustus 2017

Unit4 stelt Henk van den Bogaart aan als Chief Human Resources Officer

Unit4 heeft Henk van den Bogaart (59) aangesteld als Chief Human Resources Officer. Ook maakt hij deel uit van de Executive Committee.

Van den Bogaart heeft ruime ervaring met snelle, op talent gerichte organisaties van allerlei groottes, zowel in de publieke als private sector. Voorheen werkte hij bij Vion Food Group, een internationale vleesproducent met meer dan 11.000 werknemers, productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopkantoren in zestien landen. Hiervoor had Van den Bogaart verschillende senior leidersposities in een aantal grote internationale organisaties, waaronder Philips en Wessanen.

“Henk is een zeer ervaren HR-executive die het strategische belang van HR begrijpt. Hij staat bekend om zijn pragmatische en hands-on aanpak, waardoor resultaten zichtbaar zijn en mensen deze meteen merken”, aldus Stephan Sieber, CEO van Unit4. “Door zijn multinationale ervaring begrijpt hij wat er nodig is om mensen en organisaties over de landsgrenzen heen succesvol samen te brengen. Zijn rol is van groot belang voor het behalen van onze ambities en het ondersteunen van onze mensen om succesvol te zijn.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!